Ansvar Car Insurance Law i Kentucky

De flesta stater kräver individer som driver motorfordon att bibehålla miniminivåer för ansvarsförsäkring. Enligt Kentucky State Police Driver testgrenen, kräver delstaten Kentucky den som vill registrera och driva ett motorfordon i staten att upprätthålla ansvarsförsäkring samt en grundläggande inget fel personskada politik. Funktion

Ansvarsförsäkring täcker skador orsakade av föraren till en målsägande. Ansvarsförsäkring är typiskt uppdelad i tre delar, kroppsskada till en enskild individ, kroppsskada till samtliga skadelidande och skador på egendom. Inget fel försäkring ger ersättning för skador oavsett vilket parti var fel.
Ansvarsgränserna

Enligt Kentucky State Police Driver testgrenen acceptabel ansvarsförsäkring politiken måste ge minst $ 25.000 maximal täckning för enskilda kroppsskada och ett maximum av $ 50.000 för kroppsskada för alla parter. Politiken måste också ge $ 10.000 i skador på egendom täckning.
Ingen felgränsen

Förare i Kentucky måste bära en ingen politik fel försäkring utöver ansvarsförsäkring , enligt Kentucky State Police Driver testgrenen. Det inget fel politik måste ge täckning på upp till $ 10.000 för läkarvård, förlorade löner och andra kostnader i samband med skador på grund av en bil kollision. Inga fel politik ger täckning oavsett vilken föraren handlat oaktsamt.
Alternatives

Kentucky tillåter förare att köpa en enda ansvar politik i stället för att upprätthålla två separata politik, förutsatt den enda gräns ansvar politik ger ett minimum av $ 10,000 No fel täckning för personskada. Enda gräns ansvarsförsäkringar måste ge minsta täckning på minst $ 60.000.
Varning

Enligt Kentucky State Police Driver testgrenen det är straffbart att inneha eller driva ett motorfordon i Kentucky utan att en lämplig nivå av försäkring. Försäkringsbevis kommer att krävas för att registrera ett motorfordon i staten. Underlåtenhet att hålla rätt nivå av försäkring kan leda till böter, förlust av körkort och förlust av fordonets registreringsnummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93892.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.