Hur Avbryt Bilförsäkringar

Även auto försäkring krävs för alla som äger och kör en bil, det finns olika skäl till varför du kan behöva avbryta er politik. Om du inte längre äger en bil, du flyttar till ett område som ditt nuvarande bolag inte täcker eller om du hittar en bättre affär med en annan försäkringsbolag, kommer du vill avsluta ditt nuvarande politik. Det är viktigt att ordentligt avboka din politik, eftersom en förfaller i försäkring eller underlåta att betala dina premier kan orsaka problem när du behöver försäkringen igen. Instruktioner
1

Kontakta ditt försäkringsbolag. Det bästa sättet att göra detta är att ringa din agent eller en kundtjänst och informera honom om att du vill avboka din politik. Detta gör att du kan ställa alla frågor du kan ha om annullering processen. Låt din agent vet exakt avbokningsdagen och fråga om eventuella avgifter eller återbetalningar.
2

Fyll i formuläret begäran om makulering som ditt försäkringsbolag skickar dig. De kan ha en blankett som finns på nätet, eller du kan behöva vänta på att komma fram via US post.
3

Skicka den ifyllda blanketten begäran om uppsägning tillbaka till ditt försäkringsbolag. Gör ett uppföljande samtal för att säkerställa att de fått formen.
4

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon och informera dem om att du har avbrutit din försäkring. Du kan bli skyldig att lämna in din registreringsskylt om du inte har köpt en politik från ett annat försäkringsbolag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93890.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.