California State Bilförsäkring förordning Lagar

Bilförsäkring är en viktig form av försäkring för alla förare. Förutom att skydda värdet på din bil, det skyddar dig också från personlig skada och begränsar ditt ansvar i händelse av en olycka. Varje stat fastställer sina egna lagar om minimikraven för försäkringarna. I Kalifornien, där överbelastade motorvägar är ett sätt att leva, är auto försäkring regler upprätthålls av Institutionen för motorfordon. Obligatorisk Täckning

I delstaten Kalifornien, måste alla registrerade fordon vara försäkrade. Ett fordons ägare är i strid helst ett oförsäkrat fordon parkeras eller köras på allmän väg, även om operatören är någon annan än den registrerade ägaren. Förare är skyldig att utföra försäkringsbevis, vanligen i form av en försäkring kort, hela tiden under körning. Kalifornien drivrutiner krävs också att presentera detta bevis när de ombeds att göra så av en polisman. När en California drivrutinfilerna för ett nytt fordon Addera Vehicle Registration

registrering, uppmanas de att visa bevis på ekonomiskt ansvar. Även om detta är oftast ett kort som utfärdats av ett privat försäkringsbolag, behöver drivrutiner flera alternativ. Dessa inkluderar en $ 35.000 kontant deposition eller säkerhet obligation på fil med DMV, eller en egen försäkring för förare som väljer att avsätta kassa istället för att köpa en månatlig eller årlig privat försäkring plan.

minsta täckning

Kalifornien lag mandat att alla förare bär tre former av ansvarsförsäkring, som var och en har ett minsta värde. Den första är kroppsskada ansvar i ett belopp av $ 15.000 för en skada till en person. Den andra formen är $ 30.000 av täckning för fysisk skada på mer än en person. Slutligen måste föraren också ha minst $ 5.000 av försäkring för skada på egendom.
Ytterligare täckning

Kalifornien statliga förordningar tillåter förare att köpa flera andra former av bilförsäkring som gör inte gå mot att uppfylla de obligatoriska miniminivåer. Dessa inkluderar heltäckande försäkring, kollision försäkring och oförsäkrade bilist försäkring, för de fall då föraren är inblandad i en olycka som orsakats av ett olagligt oförsäkrade förare. Förare kan också välja att köpa ytterligare täckning utöver de miniminivåer för personskada och sakskada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93875.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.