Tips för High Risk Auto Insurance

förare i riskzonen är det mer sannolikt att innebära en ekonomisk förlust för försäkringsbolagen. Förare med rörliga kränkningar eller olyckor på deras körning register kan tvingas att köpa high-risk eller icke-standard försäkring, eftersom de inte uppfyller kraven för vanliga politik. Unga förare anses också vara hög risk. Hög risk försäkringar ofta skrivs med state-minimal täckning, är dyrare och har strängare villkor än vanliga politik. Men det finns sätt att minska kostnaderna för hög risk auto täckning. Shop Around

Högriskposter priser Bilförsäkringar kan variera. Få online offerter från företag som progressiv, Generalen och Geico. Kontakta sedan 04:57 försäkringsagenter i ditt område för att begära en offert. Kontrollera med både företagsinterna och oberoende agenter. Captive agenter säljer försäkring för ett stort företag, medan fristående agenter representerar flera företag.
Be om rabatter

Hög risk Bilförsäkringar kan vara dyrt. Fråga din försäkringsagent eller försäkringsbolaget om du uppfyller kraven för en eventuell sänkning av premien. De vanligaste Bilförsäkringar rabatter är hemmet och bilen bunt, multivehicle rabatt och säkra fordon rabatt. Hemmet och bilen bunt ger en rabatt till kunder som försäkrar sina hem och bilar med samma företag. Multivehicle rabatter ges till kunder som försäkrar mer än en bil, och säkra fordon rabatter ges till kunder vars fordon har larm, låsningsfria bromsar och andra säkerhetsfunktioner.
Förbättra din färdregistreringen

p Om du vill kvalificera sig för vanliga försäkring istället för högrisk-täckning, förbättra din körning poster. Kör säkert och försiktigt tills befintliga biljetter ut från din körning post. Se till att din att fordonen uppfyller säkerhetskraven och att ditt fordon registreringen är aktuell. När du utvecklar säkrare körvanor, kommer din färdregistreringen bättre och du kommer att bli berättigade till en vanlig försäkring med bättre täckning, högre gränser och en bättre hastighet.
Förbättra ditt foto Tidigare betalningar

Många kunder är tvungna att köpa high-risk eller icke-standard auto försäkring, eftersom de inte har haft sex månaders kontinuerlig försäkringsskydd med ett kvalificerat bärare. Andra är olämpliga eftersom de har upplevt en eller flera avbokningar för utebliven betalning med tidigare försäkringsgivare. Likaså många kunder är berättigade till vanlig försäkring, eftersom deras kredit betyg är för lågt. Dessa kunder bör inriktas på att utveckla en god betalning historia med sina riskfyllda försäkringsbolag och på att förbättra sin kredit poäng totalt. Då kommer de att vara mer benägna att kvalificera sig för vanliga försäkringar.
Fråga för en uppgradering
p Om din drivande post och kredit värdering har förbättrats, be ditt försäkringsbolag för att uppgradera din försäkring till en vanlig politik. Om ditt försäkringsbolag inte erbjuder standard försäkringsskydd, shoppa runt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93886.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.