Hur bestämmer utbetalningen då bilen är totalt

Din bil anses " uppgick " vid ett försäkringsbolag när det bedömer att det skulle kosta mer att reparera bilen än att köpa den . Om din bil är totalt , kommer du inte att vänta flera veckor för reparationer som ska slutföras , men utbetalningen är kanske inte så mycket du vill . Det finns en chans , särskilt för nyare bilar , som du kommer att få mindre betalt än du är skyldig för bilen eftersom utbetalningen baseras på marknadsvärdet på din bil och inte på vad du kan vara skyldig . Instruktioner
1

Bestäm bilens märke, modell , år och körsträcka . Om du inte minns , är det mesta av den här informationen i din instruktionsbok .
2

Leta upp din bils värde med Kelly Blue Book , National Dealers Automobile Association och Edmunds som referenser . Dessa resurser ger uppskattningar av bilens värde . Kontrollera flera källor för att få ett medelvärde . Det är också värt att kolla annonser i ditt område för att avgöra vad liknande bilar säljer för .
3

konto för förbättringar eller komponenter som du har lagt till din bil . Detta inkluderar saker som en icke-standard stereo eller högtalare som bidrar till dess värde .
4

Lägg värdet av de förbättringar du gjort bilen till bilens basvärdet bestäms i steg 2 . Detta värde bör vara en nära approximation av vad försäkringsbolaget kommer att betala dig för din uppgick bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93821.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.