Minsta Florida Bilförsäkringar Krav

Körning är inte en rättighet, utan en förmån. Varje stat ger dig förmånen att köra i utbyte mot att lyda trafikreglerna. I Florida, är ett av kraven för att äga ett registrerat fordon som du köper försäkring. Enligt Florida Department of Highway Safety och motorfordon, kräver staten två typer av försäkringar: personskada skydd och egendomsskada ansvar. Denna försäkring måste utföras så länge som bilen har en aktuell registrering, oavsett hur ofta bilen används. Personskada skydd

Florida fordonsägare är skyldig att göra $ 10.000 i personskada skydd, vanligen kallad PIP eller no-fault försäkring. PIP skyddar den registrerade ägaren och ägarens familj om någon är skadad i en olycka, oavsett vem som var fel. PIP omfattar också ägarens barn medan barnet rider på en skolbuss, och hans familj medan ridning i en bil den inte äger. Om en bil träffar en medlem av ägarens familj medan cykla eller gå, skulle de skador täckas.
Egendomsskador Ansvar

Florida också kräver $ 10.000 av egendom skadeståndsskyldighet. Denna försäkring kommer att betala skadestånd till en annan persons egendom, exempelvis ett annat fordon eller en struktur, inträffat som i en trafikolycka orsakad av fordonets ägare eller någon i hans familj.
Straff

Om ägaren till en bil fångas kör utan PIP eller egendomsskador ansvar, kan staten skjuta ägarens licens för upp till tre år eller tills du producera försäkringsbevis. När du köper försäkring, kommer det att kosta en extra $ 150 till få din licens återinföras. Den återupptagningsavgift går upp till $ 500 för återfallsförbrytare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93924.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.