Hur att få godkänt för motorcykel Finansiering

få finansiering för en motorcykel är liknande, men inte identiska, att få finansiering för en bil. Den grundläggande processen är densamma, och liknande checklistor används för att bestämma kreditvärdighet, men det finns färre långivare villiga att bevilja kredit till motorcykel konsumenter. Saker du behöver
Tre till fyra lön Män
Två års W2s
skattedeklarationer
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
Hur att få godkänt för motorcykel Finansiering
1

Dra en kopia av din kredit rapport. Du måste själv bedöma din egen kredit för att avgöra om du kommer att bli en bra risk. (. Se resurser för att hitta en gratis kopia) Leta efter följande negativa egenskaper: charge-offs, misskötsel, domar, maxade ut linjer kredit och alltför öppna konton (oftast mer än fyra revolverande krediter). Försök att klara upp negativ kredit innan de söker finansiering.
2

Förstå skillnaderna mellan ett billån och motorcykel lån. Även den mest uppenbara skillnaden är att det finns färre motorcykel finansieringsalternativ, kan det finnas skillnader i villkor och funktioner i motorcykel lån samt. Långivare kanske vill finansiera 100 procent av en motorcykel, men det är bäst att lägga pengar ner av två skäl: För det första, kommer dina betalningar att vara lägre, och andra, motorcyklar skriva snabbare än bilar - de kan bara upprätthålla uppåt av 50.000 miles eller så . Du bör vara beredd att spendera mer för försäkring på en motorcykel - särskilt om din cykel anses "hög risk." En hög risk cykel har en låg vindruta, en sits som tvingar föraren att luta sig framåt och fotpinnar satt längre bak på cykeln - alla egenskaper som ökar aerodynamik och därmed hastigheten. Och motorcykel lån ofta inte sträcker sig förbi 48 månader - till skillnad från bilar som kan utföras till 72. Inkomst beräkningar (DIR nyckeltal) är ofta desamma, och de flesta bil-och mc finansbolag tillåter en DIR att överstiga 50% -. Vanligen max cutoff för bolån och icke-fordon lån
3 < p> Undvik återförsäljaravtal finansiering om möjligt. Du kan hitta en motorcykel på ett återförsäljaravtal, men försök att inte övertalas att använda sina långivare - om de inte har de bästa erbjudandena. Billigare finansiering kan oftare hittas någon annanstans. Börja med lokala banker och gemenskap kreditinstitut, som inte kan ge motorcykel finansiering men kan erbjuda rekommendationer.
4

Skaffa försäkring. (Se resurser för att påbörja sökningen.) Du har en mängd olika val av ämnen och program, men för att erhålla någon form av finansiering, behöver du försäkringsbevis. Din agent kommer att förse dig med ett "däck sida" - ett dokument som styrker din täckning, datum då den tillämpar och priset. Ta med dig din långivare.
5

Review alla alternativ innan man beslutar om en längd av lån (löptid) och hastighet. Auto finansiering möjliggör ofta en DIR (skuld till inkomst) tal - mängden månatliga skyldigheter kontra din månatliga intäkter - att vara mycket högre än andra typer av lån (ibland så hög som 70-80 procent). Detta kan leda till att ta på alltför stor betalning. Gör din egen inkomst beräkningar för att se till att du har råd med det. Till exempel, om du tjänar $ 2.000 per månad (före skatt), och din totala månatliga skyldigheter (inklusive en föreslagen motorcykel betalning) är $ 800, din DIR förhållandet är 40 procent - en rättvis förhållande. Försök att hålla din DIR under 50 procent.
6

Forskning potentiella långivare på Better Business Bureau webbplats. Se resurser för en länk. Du vill se till att du arbetar med en ansedd och etiska långivare när du accepterar att ett låneavtal. Med en solid kredit värdering (minst 660), en rättvis DIR ratio, godtagbar motorcykel försäkring och en livskraftig (fullt inspekteras) motorcykel, bör du vara berättigad till en fast motorcykel lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93839.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.