Om SR-22

Vissa drivrutiner måste skaffa en SR-22-certifikat för att driva ett fordon. En SR-22 är ett intyg från ett försäkringsbolag som visar bevis på försäkring för förare i riskzonen. Försäkringsbolaget arkiverar SR-22 med staten, och den berörda byrån lämnar meddelande till föraren om en SR-22 krävs. SR-22 krav på arkivering varierar beroende på vilket tillstånd föraren liv, men i de flesta fall, att statens Department of motorfordon begär en SR-22 arkivering för förare med stora trafikförseelser. Om SR-22 arkivering

CarInsurance.com definierar en SR-22 som ett intyg på uppdrag av staten att kontrollera att en person upprätthåller auto täckning försäkring ansvar. I statens avdelning för motorfordon kräver en drivrutin för att få detta certifikat som bevis på ansvarsförsäkring. En SR-22 fungerar som handledning för hög risk förare som måste upprätthålla kontinuerlig försäkring. OnlineAutoInsurance.com anges uttryckligen att syftet med en SR-22 är att övervaka och se till att en förare håller auto insurance.The försäkringsgivare kan annullera försäkringen och SR-22 arkivering om föraren inte betalar de angivna politiska premier. I det här fallet, filer försäkringsbolaget en SR-26 med Institutionen för motorfordon. Den SR-26 form stater att en försäkring är inte längre i kraft. Föraren kan få sina körkort privilegier suspenderade efter inlämnandet av en SR-26.
SR-22 Krav

Avdelningen för motorfordon meddelar en individ av en SR-22 krav. Det finns olika skäl i vilka en SR-22 arkivering är nödvändig. En domare får ge en SR-22 följande övertygelser av allvarliga brott resulterar i indragning av körkort, till exempel körning under påverkan av alkohol. En förare med flera brott under en kort period kan bli skyldiga att lämna en SR-22.Failure att ge försäkringsbevis vid tidpunkten för en olycka eller trafik resultat överträdelse i en önskad SR-22 arkivering för en individ.


Non-Ägarens SR-22

Vissa individer skyldiga att lämna en SR-22 blankett inte kan äga ett fordon. I detta fall måste de lämna in en egendomslösas s SR-22 med försäkringsbolaget. Individer med en upphängd körkort måste lämna en egendomslösas s SR-22. Detta sammanfaller med licens återanställning process. egendomslösas s SR-22 formen tillåter föraren att driva ett fordon som de inte äger, om det beviljas tillstånd av fordonets ägare.
Arkivering för en SR-22

arkivering för en SR-22 kräver en individ att fråga ett försäkringsbolag att lämna in SR-22. I själva verket, betonar Nebraska State DMV att det är förarens ansvar att underrätta försäkringsbolaget om en SR-22 krävs. De flesta försäkringsbolag erbjuder SR-22 anmälningar. Försäkringsbolaget arkiverar SR-22 med DMV, som fungerar som en bekräftelse på att den enskilde har en försäkring. Lämna in en SR-22 är inte dyrt. Addera Hur länge är SR-22 Spån Krävs

Den tid en individ måste ha en SR-22 blankett skiljer sig från stat till stat. Men tre år ett vanligt krav. I vissa fall avgör hur allvarlig kränkning hur länge en individ måste behålla en SR-22 arkivering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93831.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.