Minsta försäkring gränser i Illinois

Enligt Harrington försäkring, är skuld "ett tillstånd av att vara bunden av lag att göra något, verkställbar i domstol. För försäkringar, det oftast innebär utbetalning av skadestånd." I Illinois, har staten försäkringen provision som miniminivåer för fyra områden av ansvar täckning på en bil politik. Kroppsskada

Illinois kräver ett minimum på $ 20.000 täckning per person och ett minimum av $ 40.000 per olycka för personskada. Denna täckning betalar för medicinska räkningar och relaterade kostnader som orsakas av en bilolycka. I händelse av ett dödsfall, betalar försäkring begravningskostnader. Passagerare som inte är relaterad till den försäkrade, men är i det försäkrade fordonet vid tidpunkten för olyckan kan vara berättigade till betalning av tredje part, kroppsskador.
Physical Damage
< p> Definitionen av sakskada omfattar fordon, strukturer, staket, byggnader, stolpar nytta och landskapsarkitektur. Illinois kräver en försäkringstagare att ha ett minimum av $ 15.000 per olycka. Denna pott av pengar är det högsta belopp som ett försäkrings företag betalar för tredje part skada, ett fordon eller flera fordon och egendom.
Oförsäkrade bilist

Trots lagen, kan en ägare eller förare använda ett fordon utan försäkring. I detta fall, kräver staten de som har försäkring för att också bära oförsäkrade bilist (UM) täckning. Den minsta är $ 20.000 per person och och $ 40.000 per olycka för denna täckning. Denna täckning kommer in om den försäkrade inte är fel för en olycka men får skador av en hit-and-run förare eller oförsäkrade förare.
Underinsured bilist

Illinois kräver inte en förare att bära underinsured bilist (UIM) täckning, som betalar mellanskillnaden mellan det vid fel drivrutin policy och den försäkrades oförsäkrade bilist täckning. Men, om försäkringstagaren väljer att bära högre än lägsta oförsäkrade bilist (UM) täckning, kräver staten tillägg av underinsured bilist (UIM) täckning. Till exempel betalar fordonsägaren ett tilläggsbidrag att få $ 100.000 per människa och $ 300.000 per olycka kroppsskada UM täckning. I detta fall, kräver staten nu en försäkrad person att nu bära UIM täckning. Men det finns ingen minimigräns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93874.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.