Lagar om sjukförsäkringskortet Information

Körning utan försäkringsskydd är lika olagligt som att köra utan körkort eller registrering av fordon eller med olagliga registreringsskyltar. När allt kan förarna tar inte ekonomiskt ansvar för fordonets skador eller personskador utan minsta rättsligt nödvändiga försäkringsskydd. En sjukförsäkringskortet ger bevis på den nödvändiga täckningen, inklusive namn på försäkringstagaren, information om bilen, namn på försäkringsgivaren och politiken identifikationsnummer. Försäkringsbevis

I händelse av en olycka, är förare skyldiga att tillhandahålla ett körkort, registrering av fordon och en försäkring kort till andra inblandade förare och polis. Detsamma gäller för trafiken stannar. Underlåtenhet att tillhandahålla bevis på försäkring kan leda till trafikböter, licens fjädring och upphängning av fordonets registreringsbevis. Förare uppmanas att hålla en försäkring kort i fordon så att alla förare av bilen kan presentera det på begäran.
Försäkringsskydd

Varje stat har sina egna krav för Bilförsäkringar, men det finns lite variation i täckning alternativ, som inkluderar skada och egendom ansvar och kollision täckning. Ansvar täcker fysiska skador och skador på egendom som orsakats av en olycka. Kollision täckning betalar för skador på fordon och eventuell ersättning av ett fordon inte att reparera. Politik kan omfatta täckning för skador orsakade av oförsäkrade bilister. Dessutom kan föraren köpa tillfällig försäkring för att köra i andra länder.
Sanktioner

Förare som misslyckas med att bära en försäkring kort eller som tillåter en politik för att lapse kan möta böter men kan infinna sig i rätten för att förklara den uppenbara avsaknaden av bevis. Innehav av ett bedrägligt kort bär stränga böter och eventuellt fängelse. Under någon av dessa omständigheter, kommer att köpa bilförsäkring i framtiden bli dyrt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93985.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.