Hur man avgör Täckning för bilförsäkring

När det gäller Bilförsäkringar, inte en storlek passar inte alla. Som bilägare måste du ta flera faktorer i beaktande vid fastställandet av vilken typ och hur mycket bilförsäkring att köpa. Om du kom ihåg att syftet med försäkringen är inte bara att skydda dina ekonomiska intressen utan att skydda allmänheten i händelse av en skuld anspråk, det gör det lättare att närma sig att bestämma rätt mängd försäkring att köpa. Instruktioner
1

reda kraven statens ansvar. Varje stat anger den minsta ansvarsförsäkring som krävs för att uppfylla de auto ekonomiskt ansvar lagar. Genom att besöka din statens Department of Insurance, kan du ta reda på hur mycket försäkringen är du skyldig att bära.
2

Granska finansieringsavtal för din bil. När det gäller att avgöra vilket försäkringsskydd att köpa för din bil, beskriver det långivande institutet brukar täckningen den behöver för att kunna fortsätta finansiera bilen. Att skydda sina ekonomiska intressen, det kräver oftast bilägare att köpa heltäckande och kollision täckning (fysisk skada). Detta är ett första-parts täckning som ersätter bilägaren och finansbolag i händelse av en fordran. Addera 3

Lägg erforderliga kvarstad innehavare till politiken. Andra att kräva fysiska skador täckning, låneinstitut föreskriva kravet kvarstad innehavare. I händelse av en fysisk skada anspråk, kommer försäkringsbolaget utfärda fordran checka in namnet på lien innehavaren och kombineras bilägaren. Det är viktigt att ta bort lien innehavaren från försäkringsbolaget när lånet betalas i sin helhet.
4

Tänk på storleken på de fysiska skadorna avdragsgilla. Eftersom det finns ett direkt samband mellan storleken på den avdragsgilla och de besparingar premium, kan du frestas att köpa en försäkring med en hög självrisk för att realisera en stor premier besparingar. Innan du gör det, dock granska finans kontraktet. Ofta långivaren kontrakt stipulerar det maximala avdragsgilla de är villiga att acceptera.
5

Prata med din försäkringsagent. Det är bäst att få professionell rådgivning från en försäkringsagent när det gäller att bestämma vilka Försäkringarna ska köpa till din bil. Med enkel att köpa försäkringsskydd på nätet, kan du frestas att avstå från att tala med en levande agent. Det skulle vara i ditt bästa intresse att ringa försäkringsbolaget och prata med en kundtjänst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93855.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.