Typer av brittiska Car Insurance Coverage Explained

Den brittiska vägtrafiklagen från 1988 (avsnitt VI, se referenser) anger att bilförsäkring är obligatorisk för alla fordon köras på allmän väg i Storbritannien Det finns tre vanliga typer av bilförsäkring i Storbritannien, plus två som är mindre kända. Ansvarsförsäkring

tredje part är det billigaste, men mest grundläggande, försäkring. Den täcker skador på andra fordon och passagerarna skada under den försäkrades bilen bara.
Tredje part brand och stöld försäkring

tredje part brand och stöld ger ytterligare försäkring bör den fordonet fattar eld eller bli stulen. Det är dyrare än tredje part endast.
Helförsäkring

Omfattande ger den mest heltäckande försäkringsskydd, men det är den dyraste. Det omfattar tredje part, brand, stöld och många andra händelser, till exempel brutna interna utrustning eller vindrutor. Vissa politikområden omfattar föraren när denne kör någon annans bil. Addera Classic Car Insurance

Specifikt för veteranbilar, är klassisk bilförsäkring endast tillgänglig för äldre fordon.

PAYD (Pay As You Drive) Försäkring

En nyare form av försäkring, är PAYD utifrån fordonets GPS-systemet. Försäkring tas ut baserat på körda miles, bilen placeringen av bilen och den tid på dagen är driven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93842.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.