Hur att fixa en PT Cruiser

Det finns dokusåpor tillägnad kundanpassa bilar och motorcyklar över kabel-tv. Varje bil kan anpassas. Inte många ger det konstnärliga arbetsytan PT Cruiser gör. PT Cruiser är Chrysler hyllning till bilar av det förflutna. Det var ett djärvt steg att införa denna design på en marknad där eleganta, aerodynamiska design har varit mest populära. När PT Cruiser infördes, var det så populärt att tidiga modellerna var på baksidan order från tillverkaren. Saker du behöver
Global positioning system
HD-radio
Eftermarknad högtalare
Paint
Färgtoning
Visa fler instruktioner
1

Visit butiker som anpassar bilar. Be dem för bilder av andra kryssare som de har arbetat med. Se till att de har arbetat med liknande bilar. Fråga om prissättning uppskattningar. Ge dem en idé om vad du vill göra. Om de inte kan göra det, be om rekommendationer.
2

Anpassa din galler. Sitt ner med en tecknare att rita ut din idé. Presentera den till body shop. Det kanske bara kunna arbeta med eftermarknaden alternativ som redan finns på marknaden. Be om en katalog för att granska.
3

Lägg kromade fälgar till accent bilens kromade grillen och dörrhandtag. Sök efter en chrome hjul design som inspirerar dig.
4

Färgton fönstren. Kontrollera statliga lagar så att du inte tona fönstren mörkare än lagen tillåter. Den toning Företaget bör ha ett sätt att mäta detta.
5

Lägg en bärare taket last för att ge dig extra lagringsutrymme för skidor, camping och andra redskap.
6

Arbetet på insidan. Lägg premium mattor heltäckningsmatta. Anpassa färgen på golvmattor med exteriör och övriga inredningen i bilen.
7

Lägg till ett HD-system satellitradio att få oavsett typ av radio du är på humör för pumpas in ditt Cruiser.
8

Installera ett premium ljudsystem. Om du bara vill ha kristallklart ljud, installera ett Bose-system eller något liknande. Om du gillar din musik tillräckligt högt för andra att höra, installera 15-tums eller större subwoofers i bagageluckan.
9

Lägg ett globalt system för positionering satellit till bilen så att du alltid vet var du är gå. Utrusta din båt med hög hastighet Wi-Fi för att förvandla din cruiser till en "hot spot" så att du kan ansluta till Internet även när du är på språng.
10

Paint bilens exteriör att knyta ihop allting. Gör lack sist, ifall du ändrar dig på inredning eller andra element som kanske inte fungerar med din ursprungliga färg koncept. Måla din PT Cruiser en vild exotisk färg, blanda två eller tre olika färger eller måla en väggmålning på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92089.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.