Hur man stämmer en Mercedes CLK 320

Tuning din Mercedes Benz CLK 320 för att producera mer hästkrafter och uppnå bättre gas körsträcka kan göras på tre viktiga sätt. Även om varje uppgradering kan göras oberoende av varandra, kommer att utföra alla tre på en gång maximera effekten av din tune-up. Du kan installera en eftermarknad avgassystem, vilket kommer att förbättra flödet av förbränd luft ur motorn. Sedan kan du installera en eftermarknad kallt system luftintag som ökar flödet av kall luft i motorn i förhållande till fabriken luft-box. Som pricken, kan du lägga till en ny styrenhet för att optimera de förbättrade luft-till-bränsleförhållanden att avgaserna och intag kan skapa. Instruktioner
1

Byt systemets fabriks avgassystem på din CLK 320 med en eftermarknad prestanda avgassystem eller en anpassad prestanda avgassystem. Dessa enheter kommer att erbjuda bättre flöde av förbränd luft ur motorn och kan direkt förbättra hästkrafter. Genom att skapa en mindre restriktiv avgaser, är du öka kapaciteten för mer luft dras in i motorn.
2

Installera en eftermarknad kall tilluft som ersätter fabriken utrustade, plast luft box och luftfilter. En kall luftintaget exponerar luftfiltret direkt till den omgivande miljön, så att den kan dra in kallare luft som bilen rör sig framåt och ersätta luften i luften rutan, som är benägna att "värme blöt," vilket betyder att luften rutan är ständigt fylld med varmare luft på grund av motorns arbetstemperatur.
3

Byt fabriken utrustade motorstyrenheten, eller ECU, med en eftermarknad enhet som är utformad för att fungera med en prestanda avgassystem och kall luft intag. Med tillägg av den kalla luftintag och avgassystem, kommer din fabrik ECU att göra ständig anpassning att hantera de förändringar i luftflöde. Byta fabriken ECU med en eftermarknad enhet kommer i huvudsak att ge din CLK en anpassad bränsle karta för motorn som optimerar nya luftintag och nyckeltal avgaser, vilket ger den bästa och mest effektiva bränsle utbetalning att gratulera de två andra uppgraderingar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92116.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.