Hur du ändrar en Camaro från EFI till förgasare

I racing program, kan det vara bra att eftermontera en förgasare istället för en Camaro elektroniska insprutningssystem. Ansökan är ganska enkelt, med undantag för omprogrammering eller kopplar ur Camaros dator för att kompensera för förändringen i bränslesystem. För detta är en ersättare dator nödvändigt att tillåta användningen av motorns sensorer. Om du inte bryr dig om funktionerna i datorn, kan det tas bort helt och bilen anpassad för racing utan datorsystemet, även om det inte kommer att bli tekniskt gata drivable utan betydande anpassning. Saker du behöver
Automotive handverktyg
förgasare luftfilter och filterhuset
Visa fler instruktioner
1

Ta Camaro intag lager luft genom unbolting det från spjällhuset, sedan unbolting luften rutan från kärnan stöd. Avlägsna insugsluftens temperatur från luftintaget. Koppla sensorerna leder från elektronisk bränsleinsprutning spjällhuset och kasta om så önskas. Observera att avlägsnandet av dessa linjer och sensorer är för racing bruk. Beståndet spjällhus är bultad till intaget med fyra bultar. Skruva loss spjällhuset från grenröret och ta bort.
2

Bolt den nya förgasaren på plats på insuget där spjällhuset tidigare monterade, och med samma bultar som höll spjällhuset på plats . Montera gasreglage koppling på förgasaren s gasspjällsregulatorn.
3

bort spridarna från bränslefördelningsröret. För att göra detta, koppla bort rören och elektriska installationer från sina toppar, sedan dra dem rakt ut från bränslet skena. Du kan ta bort bränsleskenan själv genom unbolting det från grenröret. Klipp eller dra av bränsleledningen som träs över änden av bränsleledningen och sätt in den bränsleinloppet på förgasaren.
4

Montera aggregatet luftrenaren på plats genom att montera den öppna änden av luftrenaren (botten) över luftintaget på förgasaren. Den hålls på plats av en enda metall kompressionsband. Vrid skruven på bandet medurs för att dra åt montering på förgasaren. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92205.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.