Specifikationer för en Acura 2,5 TL

Den Acura TL är en medelstor sedan vädja till människor som söker lyx och prestanda. Under 2010 har nya modeller utrustade med 17-tums aluminiumfälgar, dimljus och uppvärmda elmanövrerade stolar fram. Bilen erbjuder också anslutningsmöjligheter Bluetooth telefon, en USB-port för anslutning av personliga elektroniska apparater, Bluetooth Audio Streaming, och mer. Motor

Edmunds.com rapporterar att Acura TL erbjuder en 3,5-liters V6 som producerar 280 hästkrafter - bara något mindre kraftfull än den 305-hästars motorn finns i dyrare Acura TL Type-S. Den mindre motorn erbjuder massor av fart, enligt Edmunds, och kan accelerera från noll till 60 mph på 6,7 sekunder. Det placerar bilens prestanda i nivå med BMW 328i, enligt Edmunds.
Transmission

standard automatlåda är en femstegad. Det enda alternativet för en sex-växlad manuell växellåda är att uppgradera till Acura TL SH-AWD-modellen. Den regelbundna femstegad automatlåda bör fungera bra för de flesta människor. Edmunds rapporterar att den automatlåda erbjuds god vardaglig körning prestanda med mjuka växlingar.
Interiör

2010 Acura TL interiör är rymlig och tyst, enligt Edmunds , vilket jämfört med utseendet och känslan av det inre som i en Audi. Material kvaliteten är bra, enligt Edmunds, men inte motsvarar kvaliteten på de blanka trä behandlingar som finns i Lexus ES 350, Hydundai Genesis eller Cadillac CTS. Edmunds rapporterar att aluminium trimning och accenter används i i inredningen. SH-AWD-modellen ger en högre kvalitet metallbård.
Säkerhet

Säkerhetsfunktioner på Acura TL inkluderar låsningsfria skivbromsar för bromsassistans, framsätet krockkuddar och fullängds side curtain krockkuddar. Basen TL kom till ett stopp från 60 km /h på ett genomsnitt 122 meter under ett test utfört av Edmunds, med SH-AWD modellen stoppa in106 fot. Edmunds rapporterar att bilen hade en perfekt poäng i statliga test för frontal-och sidokollision skydd för alla passagerare. Den Insurance Institute for Highway Safety tilldelades bilen dess högsta betyg för frontal-offset och sidokrockskydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91986.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.