Hur man lever i en VW Camper

För att kunna leva i en VW husbil, tror liten, bärbar och söt. Det underbara med den här typen av mobila livet är att du är en ökända sköldpadda som kan ta ditt hem med dig. Tyngdpunkten i att leva i en VW husbil är att skilja "behov" från "vill" och packa därefter. Massor av människor använder en VW husbil för en helg under sommaren. En bit av noggrann planering, dock, och du kan omvandla det till en livskraftig plats att leva. Instruktioner
1

Bygg en säng med förvaring under. Gör sängen tillräckligt hög så att du har utrymme för att lagra objekt som en liten elproducent eller din fiskeutrustning.
2

Gör tunga gardiner för fönstret främre. Förutom att ge extra isolering, gardiner också gör att människor inte kan se in i din VW husbil när du har ljuset på natten.
3

Passa dina kläder i en enhet lådor och hålla de hängande kläder till ett minimum. Lagra dina skor under din goda klänning eller kavaj.
4

Sätt i ett litet badrum med toalett och en plast bassäng som kan tömmas. Så att du kan värma upp en hink med vatten - eller använd en sol svart väska - och ta din dusch, sedan tömma gråvatten utanför. Det är mycket lättare än en vanlig dusch och du behöver inte bära så mycket vatten.
5

Installera en enda brännare gasspis. Lär dig att använda en wok för enkel matlagning. Det tar inte upp mycket utrymme - eller kan vara kvar på toppen av brännaren när du står stilla - och är lätt att rengöra
6

Hitta ett litet kylskåp som körs på. elektricitet eller batterier. Behåll de saker som måste kylas ned till ett minimum. Torkad eller konserverad mat är lättare att lagra.
7

Ta bara vad du behöver. Downsize hur många kuvert du behöver, räkna hur många par skor du behöver
8

Få en speciell värmare för VW husbil om du planerar att bo i North Dakota senast Halloween.. Schemalägg dina planer så att du flyttar med årstiderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92299.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.