Hur man gör stick-on Stripes Stanna på din bil

Racing Stripes ofta tillämpas på sport fordon. Racing stripes kan målas på eller, för att spara pengar, kan du installera stick-on ränder. Innan ansökan stick-on ränder, placera ränder på fordonet och se hur du vill ha dem belägen. Korrekt installation och underhåll av racing ränder kommer att förhindra dem från skalar och unseating från karossen. Byt ränderna gång peeling börjar. Saker du behöver
Sprayflaska Diskmedel
X-Acto kniv eller rakblad
Sugskrapa
handduk eller trasa
Maskeringstejp
Måttband

Visa fler instruktioner
Racing Stripe Installation
1

Ordna racing ränder och markera var du vill placera dem med en bit målartejp. Du kan också behöva använda ett måttband för att mäta avståndet mellan två eller flera ränder.
2

Tvätta och torka hela bilen noggrant. Detta är enbart för att rena kroppen så inget skräp kommer att fastna mellan racing stripe och bilens kaross. Skräp fastnat i mellan kommer hindra rand fastnar ordentligt.
3

Blanda en lösning av vatten och några droppar diskmedel i en sprayflaska. Se till att skaka om blandningen i flaskan.
4

Spray området bilen där band kommer att placeras med lösningen. Spraya lite lösning på den självhäftande sidan av rand samt. Att hålla både rand och fordonet våt gör att du kan placera rand lättare.
5

Peel bort vinyl uppbackning från den självhäftande sidan av racing rand. Låt överföringstejp på ytan av remsan på plats. Vänd rand över så inför randen, eller designen sidan, och överföringstejp vänd nedåt och den självhäftande sidan uppåt för att förhindra den från att oavsiktligt fastnar något.
6

Vänd försiktigt rand och placera den självhäftande sidan nedåt på bilen i exakt position du vill ha den. Kom ihåg, eftersom limmet och bilen är fuktig, du kan skala randen upp och börja om igen om det behövs.
7

Spray mer lösning om överlåtelse tejp som täcker ansiktet på randen. Den lösning som du bara sprutas på randen förhindrar att skrapan från att skapa repor i designen.
8

Använd en gummiskrapa för att ta bort eventuell överflödig lösning och luftbubblor från rand. Börja i mitten av remsan och arbeta dig utåt för att avlägsna eventuellt överskott undertill.
9

Ta överföringen tejpen från designen sida eller yta av rand.
10 < p> Klipp bort överflödigt band med ett rakblad eller X-Acto kniv.
11

Upprepa processen med några ytterligare ränder. Addera Racing Stripes Underhåll

12

Låt tvållösning fastnat på tävlings-band för att torka helt innan du flyttar eller tvätta bilen.
13

Seal racing ränder till bilen med vax. När racing stripe är på plats, med vax över både bilen och ränder racing hjälpa täta band till kroppen.
14

Rengör fordonet ofta. Att hålla bilen ren kommer att hålla skräp från långsamt rör sig nedanför rand och unseating det.
15

Spray makt brickor borta från racing ränder. En makt bricka kan förvirra limmet under racing rand. När du tvättar bilen, använd en svamp eller trasa, tvål och vatten för att tvätta runt och på själva tävlings-band. Använd en vanlig trädgårdsslang med normalt vattentryck för att skölja tvål från fordonet. Håll dig borta från automatiska biltvättar. De maskiner som används i automatiska biltvättar kan repa och avsätta racing ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91883.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.