Hur minska vikten på en Mustang

Lägga hästkrafter är inte den enda effektiva metoden för att göra en Mustang snabbare. När den lämnar fabriken, är en Mustang som de flesta nya bilar, det vill säga ganska tung. Förutom att lägga kraft att få fart, är ett annat mycket använt tillvägagångssätt bort vikt och förbättra bilens effekt-vikt-förhållande, som hänvisar till hur många pounds motorns hästkrafter har att släpa runt. Instruktioner
1

Start med interiören. Ta bort de cushy men mycket tung stock säten med några ljusare ett stycke skopor från Recaro eller Sparco. Dessa platser kommer inte att vara så bekväm som lager säten, men kommer att vara betydligt lättare samt håller dig i bättre under aggressiv körning.
2

Ta beståndet airbag utrustad ratt, vilket också är ganska tung, och installera en lättare sport hjul från Grant eller Momo. Om du verkligen vill få extrem, ta bort baksätet.
3

Ta fabriken mattor samt ljuddämpande under material. För att upprätthålla ett snyggare utseende, installera ett lager av tunn matta, men inte använda ljuddämpande material undertill.
4

bort inre objekt som mittkonsolen och dörrpanelerna. Vid denna punkt, är du strippa verkligen interiören till en ganska grov nivå.
5

Installera en kolfiber eller glasfiber huv och bagagelucka i stället för de tunga lager. Denna teknik kan också användas för att god effekt på de främre och bakre stötfångare.
6

bort överflödig exteriör trim. Mest Mustangs komma med någon typ av sida kjol eller sidokarossens gjutning, samt en bakre spoiler. Även dessa delar kan se cool, tjänar de bara att lägga ytterligare vikt.
7

Byt sidorutorna och bakrutan med ljusare Lexan för att släppa mer pounds. Du kan antingen göra dessa eller köpa dem från ett företag som säljer racing delar.
8

bort de tunga dimljus och alla ledningar och fästen som går med dem.
9

Installera lättare eftermarknaden hjul och bromsar. Ofjädrad vikt är mängden poundage att fjädringen har att släpa runt. Minska vikten på detta område inte bara kommer att göra dina Mustang ljusare totalt sett kommer det också göra att det känns mer flexibel runt hörn.
10

Avlägsna luftkonditionering kompressor och tillhörande slangar och fästen. Mer vikt kommer att kasta och motorn kommer inte att drabbas av den tjuvanliggning av A /C när den används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91670.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.