Hur Mix Paint för Pinstriping

Standard bil färg används sällan i pinstriping fordon. Vanligare är att använda vad som kallas underteckna målare ett skott, en typ av lackfärg som, till skillnad från normal bil färg, inte kräver klarlack. Blanda färger för att skapa egna färger är enkel och snabb, som endast kräver grundläggande mätverktyg så att du kan troget återskapa färg i framtiden, om det behövs. Saker du behöver
Paint blanda cup
Färghjulsfel
Paint stick
Clean måla lagring kan
Scrap
papp
Visa fler instruktioner
1 < p> Använd färghjulet för att bestämma den ungefärliga färgen du vill uppnå. Hjulet i sig kommer att ge dig de nödvändiga primära färgerna för att skapa den färg du önskar. Inhandla nödvändiga tecknet målarens färg som behövs enligt färghjulet för att skapa den färg du önskar. Om färgen du vill ha är en nyans mörkare eller ljusare då vad som finns tillgängligt, använd färghjulet för att bestämma rätt ljusare färg behövs.
2

Häll hela burken med basfärg i färgen blandningsform . Basen är den färg som ligger närmast färgen hos kritstreck du vill uppnå. Addera 3

Lägg små mängder av den ljusare eller mörkare färg för att gradvis tona basfärgen. Spela in på ett papper den tillsatta mängden varje gång så att du har en referens för att återskapa färgen i framtiden om du vill. Blanda färgen noggrant med en paint käpp.
4

Doppa en liten mängd av den blandade färgen på en skrot bit kartong med färgen fastnar kontrollera färgen på färgen när det blandas. När färgen är tillfredsställande, överföra färgen från färgen blandningsform till rena färgburk och märk den med beloppet för varje typ av färg som du använde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92300.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.