Hur man målar en Hood på en 2007 Toyota Corolla

Om du äger en 2007 Toyota Corolla, kan du behöva måla huven för att täcka skador, antingen från flisning eller solen, eller du kanske väljer att måla den för att ge din bil ett annorlunda utseende. Paint kommer i typiska färg på sprayburk och, beroende på antal skikt som du behöver, kan huven ta upp till tre burkar färg. År 2007 kom Corollas i 11 olika färger, allt som du kan hitta eller matcha i en färg eller auto delar butik. Måla din Corolla huva kan vara en relativt enkel gör-det-själv helg projekt. Saker du behöver
Painters tape
Sandpapper, 300 och 800 grit
Tidning sälja Grease Remover Review Rag
1 kan spraya
auto primer 1 till 3 sprayburkar auto färg
1 kan spraya auto klarlack
Visa fler instruktioner
1

Tape bort alla delar av Corolla som du inte vill ha målat. Använd tidningen för att täcka lampor, vindskydd, grillar och fendrar. Målare tejp kan användas för att hålla det säkert. Se också till att tejpen sidorna och toppen av bilen i stänker fall målar eller går utanför det område du målar.
2

Sand ner huven med sandpapper. Använd 300 grit för att ta bort gammal färg, och byta till 800 grit för att jämna ner huven. Med hjälp av en trasa med fett remover, torka kontinuerligt tills all sand och skräp har utplånats ren.
3

Spray på auto primer uppifrån mitten av vindrutan. Spraya mot framsidan av bilen. Strokes bör vara lång och snabb. Detta hjälper till att förhindra droppande av färg och dessutom hjälper det att titta mer blandade i. Applicera två lager för jämn täckning.
4

Sprayfärg bilen. Toyota Corolla 2007 kom i 11 färger. Om du inte kan hitta den exakta färgen, ta ett chip till en färghandel för att matcha eller berätta butiksbiträde color namn till referens. Paint bör tillämpas på samma sätt som primer, i långa slag från toppen av vindrutan sidan och nedåt mot fronten. Paint behöver 4:56 rockar att se färdiga och enhetliga. Tillåt tid att torka mellan lagren.
5

Ansök tydlig färgskikt spraya på samma sätt som du besprutas primer och färg. Långa, snabba drag fungerar bäst för att eliminera dropp. Spraya på 3:57 skikt, låt tiden mellan varje skikt torka.
6

bort målare tejp och tidningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91858.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.