Felsökning av Uconnect Bluetooth

Uconnect är en funktion i vissa Chrysler och Dodge fordon. Den Uconnect Systemet ger dig tillgång till information, samt underhållning. Användare kan njuta av handsfree, röstaktiverad ringer med telefonen komponent Uconnect. För att Uconnect telefon att fungera måste du ha en Bluetooth-aktiverad mobiltelefon. Det finns några skäl till varför det Uconnect systemet inte kommer att ansluta på rätt sätt med din mobiltelefon. Jag vill göra detta från eHow gemenskapen Se mer om detta Addera
Instruktioner
1

Använd en kompatibel telefon med Uconnect. Den Uconnect Systemet är kompatibelt med många olika Blackberry-modeller: HTC, LG, Motorola, Nokia, Palm Treo och Centros, Samsung, Sanyo och Sony Ericsson-telefoner. För att kontrollera om din telefon är kompatibel, klicka på länken i Resources och välj ditt fordon år och modell. Klicka sedan på knappen "Kom igång"-länken längst upp på sidan. Klicka på "kompatibla telefoner."
2

Verifiera Bluetooth version på telefonen. Uconnect fungerar bara med en Bluetooth "Hands-Free Profile," version 0.96 eller högre. Kontrollera din version av Bluetooth varierar per telefon. Välj "Inställningar" från huvudmenyn på telefonen. Välj "Phone Info eller System Info." Bluetooth version bör anges.
3

Aktivera Bluetooth på din telefon. Vissa telefoner som HTC Imagio har en Bluetooth-ikonen ligger i huvudmenyn. Klicka bara på ikonen och välj sedan alternativet att slå på Bluetooth på. Andra telefoner kan kräva att du öppnar Bluetooth alternativet i menyn Inställningar.
4

Slå på bilstereon och ange koden Bluetooth-anslutning. När du är i menyn Bluetooth, aktivera sökning eller hitta funktionen. Mobilen hittar närmaste Bluetooth-aktiverad enhet, i detta fall hittar Uconnect, och lista enheten i telefonens meny. Välj Uconnect enheten. Om du uppmanas av telefonen, ange "0000." Detta är det förvalda lösenordet för Uconnect systemet.
5

ansluta mobiltelefonen med Uconnect. Tryck på "Menu"-knappen på höger sida av radion. Tilldela en fyrsiffrig PIN-kod (ange några fyra siffror) för detta par med radions skärmtangentbordet. Tryck sedan på "Pair." Mobiltelefonen är nu parad med Uconnect.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91995.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.