Hur Sänk Springs på en 1999 Honda Accord

Många sportbil entusiaster väljer modifierade åk. Honda är en av de viktigaste bilarna i valet för sänkta gata fordon. Den Accord används flitigt både på grund av den eleganta utseende och pålitlighet. En av de vanligaste ändringarna som entusiaster gör att deras Honda Accord är att sänka bilen. Detta kan göras med hjälp av sänkta fjädrar. Dessa eftermarknaden fjädrar är allmänt tillgängliga och med rätt verktyg och lite omsorg, kan installeras i din 1999 Honda Accord lätt. Saker du behöver
Spiralfjäder kompressor
Socket och skiftnyckel set
Bil jack
Kulled remover
Visa fler instruktioner
1

Placera spiralfjäder kompressor på en av spiralfjädrar. Kompressorn kommer att ha en mutter på slutet som måste vridas i en medurs för att dra åt den. Genom att dra åt kompressorn spiralfjädern är de skruvfjädrar komprimeras och spänningen på monteringsplattorna avlägsnas.
2

Demontera skruven som är i toppen av fjädern montageplattan med spärrhjulet set. Denna skruv måste avlägsnas för att utvinna fabriken fjädrarna.
3

Bryt muttrarna som håller hjulet på gratis. När de är lösa, lyft upp bilen med en domkraft. När auto är i luften, ta bort muttrarna helt och ta av hjulet. Detta kommer att utsätta kullederna.
4

Använd kulleden borttagningsverktyg att extrahera kulleden. Detta verktyg kommer att skilja kulleden från kulleden uttaget och ger dig tillgång till styrarmen. När kulleden är ute, använd spärren satt till även avlägsna styrarmen som är utsatt.
5

Skjut fabriken Honda set Accord våren ur fender genom hjulhuset. Sakta dekomprimera fjädern genom att vrida muttern komprimeringsverktyget moturs. Detta kommer att backa klämman och linda upp fjädern. Din gamla fjädern är nu fri. Skjut den nya fjädern tillbaka till platsen för det gamla och packa den med din kompression verktyg, igen med en medurs vridning av muttern att dra åt den.
6

Sätt stagenheten med den nya sänkt våren tillbaka till fender och sätt tillbaka styrarmen och kulleden. Dra ner bulten för montering plats för att säkra nya sänkt våren på plats.
7

Upprepa hela processen för de övriga tre spiralfjädrar. I en 1999 Honda Accord, är de främre fjädrarna sitter under huven i motorrummet och de bakre fjädrarna nås genom stammen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92279.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.