Hur Seal Auto Dekaler

När du ansöker auto dekal på din bil, det finns ingen tätning eller tätningsmedel som måste tillämpas för att försegla den automatiska dekalen på plats. Att göra en våt installation snarare än en torr installation, kommer emellertid att hjälpa härda limmet och försegla dekalen på fordonet för en längre varaktig dekal. Du behöver inte anlita en professionell för att tillämpa dina auto dekaler korrekt: Med lite tvålvatten och tålamod, har du ett väl-säkrade auto dekal på nolltid. Saker du behöver
Bil tvål
Vatten
Tvålvatten Sugskrapa
Visa fler instruktioner
1

Tvätta området av bilen där du kommer att tillämpa auto dekal med tvål och vatten. Ta bort all smuts, lera, damm, fett och smuts på den plats där dekalen ska tillämpas.
2

Spraya det område där du kommer att tillämpa auto dekal med tvålvatten. Använd en sprayflaska att spraya bilen med tillräckligt med såpvatten för att täcka det område där dekalen ska tillämpas.
3

Avlägsna pappersbaksidan skyddar den självhäftande sidan av dekalen och tillämpa dekal till bilen, över tvålvatten.
4

Tryck på dekalen på bilen med en gummiskrapa tills alla luftbubblor har tagits bort från undersidan av dekalen.
5

Spray tvålvatten över dekalen och trycker på dekalen på bilen igen med skrapan. Vänta en timme för att tillåta automatisk dekalen tillräckligt med tid att torka på fordonet.
6

Avlägsna papperet uppbackning ovanpå dekalen och tryck sedan på dekalen på bilen med skrapan igen. Vänta 24 timmar innan vaxning eller tvätta bilen. Du kommer att ha en sluten auto dekal om du installerar det på detta sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92027.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.