Hur att överladda en S10

Installera en kompressor kit på en S10 pickup är det näst bästa att byta ut motorn med en V8. Överflödet av ytterligare kraft på kranen betyder mer bogsering komfort, extra passerar makten i landsvägskörning, och naturligtvis, en rolig och snabb åktur att visa upp. Tillgängliga kit för överladdning en S10 inkluderar överladdade kit specifika för både bränsleinsprutade och icke-bränsle sprutas 4.3L V6-motorer. Saker du behöver
Kompressor kit specifikt för din motor
Automotive handverktyg
Visa fler instruktioner
1

bort luftintaget från spjällhuset. Unbolt luften rutan först, sedan ut massan luftflödessensor och vakuum linje. Luftintaget hålls till spjällhuset med en kompression band. Detta kan tas bort med en skruvmejsel.
2

Montera huven luftintag medföljer kompressor kit direkt över spjällhuset med den medföljande klämringskoppling.
3

bort drivremmen från framsidan av motorn och sedan installera kompressor fästet. Olika kit 'superchargers fästet på olika positioner på motorn, så följ kit tillverkarens specifikationer för var du vill placera kompressor fästet.
4

Montera kompressorn på fästet, typiskt över generatorn, sedan installera den nya drivremmen medföljer satsen i stället för den gamla remmen, men routing det enligt instruktionerna i kompressor instruktioner. Varje kit rutter remmen olika beroende på monteringsläge kompressor.
5

Installera luftintaget till kompressorn, och luftfiltret på änden av inloppsröret. Nästa tuben kommer att montera på kompressor utlopp och vägen till luftintaget.
6

Installera vakuumledningarna och luftmassemätare på kompressor kit intag rör. Det kan också vara monteringsfästen för intag slang som kommer att förhindra skrammel när motorn är igång. Installera dessa konsoler nu och vara säker på att dra ner alla beslag på kompressor, särskilt de slangar eller rör som leder från kompressor i luftintaget, eftersom dessa är de trycksatta ledningar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92184.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.