Automobile Färgtoning Idéer

Tonade bilrutor visas på tjusiga limousiner för att skydda integriteten för dem inne, men det finns ingen anledning att du inte kan dra nytta av tonade bil fönster också. Förutom privacy guard, kan tonade fönster skära ned på interna bil temperaturer skydda bilstol från blekning eller sprickbildning och minska bländning från solen och snön. Vissa nyanser hindrar även glas från splittras i händelse av en olycka. Däremot kan för mycket nyans påverkar förarens förmåga att se lika bra eller få ögonkontakt med fotgängare och andra förare. Färgade nyanser

Färgade fönster nyanser tillåter bilen att vara snygg liksom skyddade. Utnyttja alternativen färgton när du väljer toning bilglas och matcha nyans till färgen. Eller välj en kompletterande färg för att göra bilen sticker ut. Vanliga fönster färgton färger inkluderar olika nyanser av träkol, från djupt brun till en ljusgrå. Andra vanliga färgval är rosa, blått, bärnsten, guld, grönt och brons.
Designad fönsterfilm

Lägg till lite personlighet till din bil genom att sätta upp en bakruta färgton som presenterar en bild. Sätt ditt företags logotyp, favoritlag logotyp eller ens en vidsträckt vy via tryckta fönsterfilm. Filmen är anpassad för att passa din rygg fönster och är perforerad med tusentals små hål. Från din backspegeln, kan man se ut på baksidan lätt. Från utsidan ser på, är all betraktaren ser designen.
Spegel färgtoner

En speglad bil Färgtoning innehar högsta reflekterande egenskaperna på varje fönster nyans, vilket gör det till det smartaste valet för att skydda insidan av din bil. En spegelyta kan också göra en bil ser ganska snygg. Den enkelriktade metalliskt utseende är särskilt slående på svart och silver fordon. Men alltid kolla med din statens lagar om speglade fönster nyanser som flera delstater har förbjudit denna typ av toning på bilar eftersom ljustransmission --- eller mätbar mängd synligt ljus som passerar --- är alltför begränsad. En speglad nyans som är för mörk kan hindra förarens sikt över potentiella faror och hinder, särskilt på natten.
Subtila Protection

Du kan få alla fördelar av fönster toning utan att förmörka ditt bilfönster alltför märkbart. Även en ljus nyans kan klippa UV ray penetration markant och ge slagfast skydd. Kanske du är en bil ägare som inte gillar utseendet på mörka fönster eller är obekväma med tanken på begränsad sikt, men är fascinerad av fördelarna. Prata med en nyans expert om alternativen i den lättaste området Ijustransmittans filmer tillgängliga. Välja en ljusgrå eller gult fönster färgton med en hög ljustransmission faktor kan vara det rätta valet för dig och ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91801.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.