Hur du anpassar min Mark III

Mark III Tullen är en populär anpassning leverantör i Nordamerika för auto återförsäljare och konsumenter. Mark III Tullen utför fler anpassningar för Ford-bilar än något annat märke. Både Mustang och Mustang GT kan anpassas från topp till botten, inifrån och ut. Flera vanliga anpassning Mark III paket finns tillgängliga liksom à la carte anpassningsmöjligheter för att lägga till din Mark III. Saker du behöver
Vehicle
Kamera
skissblock
Racing däck
Fälgar
skräddarsy huvud vilar
skräddarsy golvmattor
Navigation DVD combo

Visa fler instruktioner
1

Ta en bild av ditt fordon, klippa ut en bild från en bil bok eller skissa en bild och ladda upp bilden i en dator med ett redigeringsprogram. Ford Mustangs och Mustang GT är de mest anpassade bilar av Mark III.
2

Pröva olika Mark III standard anpassning paket på ditt fordon bilden eller bläddra Mark III tullen gallerier för att få en visuell uppfattning om alternativ för din bil.
3

Välj en anpassad färg eller rally ränder racing dekal. De anpassning mönster förändras något varje år, men de val består vanligtvis av rally ränder, racing lågor tribal design och hög hatt. Betrakta den extrema uppgradering måla blekna.
4

Välj kombinationen exteriör alternativ som du vill installera, vilket kan innefatta marken effekter kit, effekter marken kit med vingar, bakre paneler fönster, och sidan lameller fönster. Utsidan kan ytterligare uppgraderas med en induktion huva och nedre sidan kroppen skopor.
5

Ordna din bil att ha Mark III Tull dubbelt avgassystem installerat och däcken racing och fälgar uppgradering.

6

Välj en kostnadsfri färg för en fullständig skinnklädsel läder uppgradering. Tänk anpassade nackstöd och skräddarsydda golvmattor. Nackstöd och mattor kan beställas med anpassade logotyper, meddelanden och bilder.
7

Översyn standard ljudsystem till ett anpassat ljudsystem med ett navigationssystem och CD-spelare eller satellitradio kombination. Välj ett system med ett utseende och ljusa färger som kompletterar bilens exteriör och interiör färgsättning. Har en professionell bort standardenhet och installera uppgraderingen.
8

Anlita en professionell för att installera Personlig nyans, spegel nyans, limo färgton eller anpassade dekaler på dina fönster. Toning kommer att minska temperaturen på insidan av bilen när vädret är varmt och minska solskador på skinnklädsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91952.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.