Hur konvertera en cykel till en gasmotor

Motorsport cyklar är bland de mest bränslesnåla fordon. En cykel med en liten 4-takts motor kan leverera mer än 200 miles per gallon och nå hastigheter på ca 35 mph. Bäst av allt, kan du konvertera cykeln du redan äger i en motordriven cykel - eller "moped" - för mindre än $ 800. Cykeln kommer snabbt konvertera trampa ström när du är på en jämn kvalitet eller nedförsbacke, så att du kan driva din bränsleeffektivitet ännu mer. Saker du behöver
Måttband
Drive ring
Belt
Nedre fäste rem
Skyddskåpa
Front mount rem
Liten gasmotor (25 cc till 40 cc) med cykel fäste och drivaggregat
Trigger gaspådrag med bifogad kabel
Motor döda knapp och tråd
4-in-1 nyckel för ringar, ekrar och kugghjul
muttrar, bultar och brickor
Clutch knopp
buntband
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan din bakre cykel gaffel till ekrarna i bakhjulet. De flesta drivhjulet bilagor kräver ca 1 1/4 inches av clearance från gaffeln till ekrarna, mätt ca 8 inches från bakaxeln mount. Om du inte har detta spel, måste du välja en annan cykel eller kontakta motorns tillverkare om sätt att ändra installationen.
2

Demontera bakhjulet på cykeln och placera den kedjehjul nedåt på en arbetsbänk.
3

Passa drivringen så att skårorna i ringen linje upp med ekrarna på bakhjulet.
4

Placera 4-in-1 knapp på utsidan av enheten ringen, så att en eker passar i den lilla skåran på höger sida av knappen. Placera en skruvmejsel genom hålet i toppen av nyckeln, och använda den som hävarm för nyckeln uppåt så att eker snäpper in i spåret på ringen. Upprepa denna procedur för eker på motsatt sida av hjulet. Fortsätt proceduren med ekrarna på alternerande sidor av hjulet, tills alla ekrar är engagerade i slots drivhjulet.
5

Placera drivremmen runt spåret i drivringen och installera hjulet på cykeln .
6

Fäst två remmar för montering på motorn fästet med skruvar och muttrar
7

Lossa muttrarna på bakaxeln och glida nedre fästband mellan mutter och på utsidan av den bakre gaffeln. Kontrollera att drivremmen är helt framåt av bandet, kan du behöva ta bort den från drivhjulet för att göra detta. Säkra axelmuttern så det är ordentligt åtdraget, men inte för hårt.
8

Montera drivremmen på motorn genom att köra den runt växeln på motorns drivaxel, mellan växel och spännarmen bäring. Montera remmen på drivringen - med spänning spaken i läge OFF, håller bältet på vänster sida av enheten ring som du styr bältet i bältet koll på drivringen
9

tillbaka remmen på enheten. ring genom att hålla den på den vänstra sidan av ringen och styra bandet in i remmen spåret på ringen. Motorns spänning spaken ska vara i läge OFF för detta förfarande.
10

Fäst främre mobilsmycke till den bakre delen av cykelramen, med samma bult som fäster antingen bakskärmen eller den bakre bryta bromsok till ramen.
11

Drag axelmuttrarna ordentligt.
12

Bifoga petskydd över spänningen spakanordningen, med den medföljande vingmuttern. Se till att spaken har utrymme att röra sig smidigt.
13

Montera gasreglaget till höger främre handtaget, precis framför bromshandtaget.
14

Mount kill knappen till vänster handtaget, så att knappen kommer i kontakt med metallen på styret när deprimerad.
15

Kör trådarna för gasreglaget och kill-knappen tillbaka till motorn, inslagning dem löst längs cykel ram och hålla dem borta från alla rörliga delar. Fäst trådarna på plats med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91854.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.