Rostfritt avgassystem Reduktorer

Många bilentusiaster njuta anpassa sitt fordon från det inre till det yttre, inklusive avgassystemet . Med hjälp av en rostfri reducering stål avgassystem är ett effektivt sätt att omvandla och anpassa rören lager avgaser . Identifiering

Ett rostfritt avgassystem Reducer är en adapter som ändrar den lilla änden av ett rör till en större , ungefär som en tratt funktioner . Detta gör att du kan fästa en större rörkoppling eller ljuddämparen sitter på avgassystemet .
Funktion

Majoriteten av fordonen har varierande storlekar på avgasrör , och när en ljuddämparen sättes till bil, kan det passar inte direkt på den rörsystemet. Den reducering används för att skapa ett kontinuerligt luftflöde för systemet. Till exempel , avgas reduceringar tillåter en 2,5 - tums ljuddämparen att passa in på ett lager bil rör storleken på bara 2 inches .
Betydelse

Rostfritt stål är en specifika val för reducering s material på grund av dess naturliga högtemperaturbeständighet för de varma avgaserna . Dessutom ger rostfritt stål en korrosions - fritt material fastsättning som motstår rost och sönderfall .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92145.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.