Skimrande Chrome Tips

Du kan välja att lägga avgassystem tips om du vill anpassa utseendet, och eventuellt ljudet av ditt befintliga avgassystemet. De flesta tips är tillverkade av rostfritt stål, men eftersom de har en kromad finish, en del människor kallar dem krom tips. En relativt ny stil i krom tips har en skimrande effekt. Enligt Mustang aficionados Earl Davis, et. al., författare till en bok om Mustang projekt, de avgassystem tips för 1987 och 1993 Mustang 5,0 liter LX är cirka tre meter lång. R35 GT-R Tips

Agency Ström Parts säljer avgassystem tips med en bränd yta för 09-10 Nissan Skyline R35 GT-R. De har en skimrande färg som skimrar från blått till rosa. Enligt företaget, är storleken av de tips de samma som de som kom med den ursprungliga utrustningen tillverkare (OEM) avgassystemet. Produkten kod är AP-GTR-305 och priset för en uppsättning av fyra tips som av Februari 2011 är $ 550, med fri frakt i hela kontinentala USA. För att passa tips, ta dina befintliga, skjut de nya på ändarna av dina avgasrör, och klämma dem på plats med de medföljande klämmorna. Varje klämma har två muttrar för att ge ett säkert grepp.
E60 Tips

Euro-Spec.Net DTM-Spec.Net säljer E60 värmebehandlade titan tips. Även om de inte är tillverkade av krom, de har en krom lyster och värmebehandlingen ger dem en regnbågsskimrande effekt. De finns i två stilar, lutande klippa och raka snitt. Du kan köpa dem i två storlekar, med ett inlopp av ungefär 2 inches eller 2 1/4 tum. Du kan svetsa eller skruva dem på ditt avgassystem. Som av Februari 2011, är kostnaden för ett par ca $ 90, med fri frakt i hela kontinentala USA. Om du byter ut tips på en ljuddämpare, varnar företaget som du ska mäta dina uttag noga för att säkerställa att de är tillräckligt breda för att passa värmebehandlad titanium tips på. Om dina rör är raka, har du större flexibilitet när det gäller spets storlek.
T1R 90R avgassystem

T1R 90R är en katt-back avgassystem system för Mitsubishi Lancer Evolution X, som säljs av typ One Racing. Cat-back, även känd som katt tillbaka och catback, är den del av avgaserna från slutet av den katalytiska omvandlaren till den slutliga vent. Systemet är tillverkat av rostfritt stål, som har en 4-tums ljuddämpare spets som har kemiskt brännas för att producera en regnbågsskimrande blå färg. Avgaserna väger 24.6 pounds. Som av Februari 2011, är dess kostnad ca $ 1000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92234.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.