Neonljus lagar i Texas

Vissa människor gillar neonljus för sina ögon högintressant egenskaper, medan andra tycker att de grälla och förvirrande. Under hela Texas, olika lagar itu med användningen av neonljus. I historiska distrikt, till exempel, kan de vara helt förbjudna, andra kommuner tillåter dem men begränsar dem. Vissa områden tillåter blinkande neonljus, vissa inte. Men när det kommer till bilar, reglerar Texas lag statewide vad som är tillåtet när det gäller att sätta neonljus på underredet eller på andra ställen i bilen. Vehicle Regulations

Texas lagen tillåter neonljus på både insidan och utsidan av fordon, så länge ljuset är inte mer än 300 normalljus. Tre hundra ljus i en kvadratmeter släcka ljusflöde av 300 lumen, eller ljuset motsvarar ungefär en 4,3-watts glödlampa. Juridiskt kan det vara intressant att genomföra, eftersom en bra fot ljus /lumen ljusmätare behövs för att verkligen mäta hur mycket ljus utsänds. Inte många polisbilar är utrustade med ett sådant ljus mätanordning, men testa specifika ljusstyrka begränsningar i domstol är inte rekommenderat. Vidare bör det noteras att inte följa statens lagar resulterar i åtal, inte bara ett motorfordon kränkning.
Förbjuden Färger
p Det är trevligt att vara patriotisk , men inga röda, vita eller blå neonljus är tillåtna, med blinkande, roterande eller effekter strobe. Dessa färger är begränsat till brand, polis och räddningspersonal.
Avstånd Gränser

neonljus på en bil kan inte riktas så att en signifikant intensiv del av ljuset "träffar vägbanan på ett avstånd av mer än 75 meter" från det fordon på vilket de är monterade.
Gränser för registreringsskyltar Lights
p Det är tillåtet att placera neonljus runt en registreringsskylt så länge det inte skymmer vyn av plattan eller plåten licensnummer. Alla andra regler gäller.
Motorcyklar och släpvagnar traktor

Motorcyklar och släp traktor måste följa samma regler som bilar, men ägare motorcyklar och släp traktor uppmuntras att öka deras synlighet för andra bilister och fotgängare på natten med hjälp av belysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91896.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.