Hur man bygger en 1950 Dodge Coronet Hot Rod

Medan 1950 Dodge Coronet är inte en särskilt populär bil i hot rod marknaden, finns det några anpassningar som kan göra någon ägare stolt över att köra till den lokala bilutställning. Ändringarna är subtila, lutad mot den låga ryttaren och dirt track racer, men de gör för en fantastisk hot rod. När allt är en hot rod vad du gör det. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Skruvmejslar
rörtång
Red sprayfärg
Tigersåg
3/8 tums hylsa set
Chrome sjö stil avgasrören
outs Avgassystem cut
bred vit hjul
Chrome hjul skönhet ringar
Visa fler instruktioner
1

Jack upp bilen och stöd ram på pallbockar. Använd en skruvmejsel för att ta bort locken stock hjul, exponera stålhjul undertill. Efter måla stålfälgar rött, skruva isär stock hjulen och sedan ta dem till en ansedd lokal butik att ha breda whitewall däck installeras i stället för beståndet däck
2

Skär avgassystemet med en tigersåg några inches tillbaka från avgasfläns, men framför ljuddämparen. Installera avgaser skär ut in i samlingsröret sidan av avgasröret och skruva den på plats med hjälp av en kompressionskoppling. Skär avgassidan av slangen för att passa avgas utskärningen s andra änden, sedan skruva den sidan på plats med hjälp av en annan kompressionskoppling. Utför samma operation på den andra sidan av Coronet.
3

Bolt krom sjön röret till bilen precis under den nedre krom, med hjälp av den medföljande hårdvaran för att fästa röret till ram av bilen. Anslut sjön röret till avgasröret utklipp med flexibelt avgasrör, säkra den på plats med klämringskoppling.
4

Byt hjul och däck på bilen använder skönhetsprodukter ringar snarare än de ursprungliga navkapslar, då sänker bilen bort av pallbockar och starta motorn för att kontrollera potentiella avgaser läcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92232.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.