Kan jag sätta en kolvmotor i en RX - 7 ?

Mazda RX - 7 rymmer en traditionell kolvmotor , men vissa ändringar är nödvändiga . Framgångsrika swappar har genomförts för samtliga tre RX - 7 generationer : FB , FC och FD bilar . Chevy V8 Swaps

grund av sin utbredning och högar av makt , har vissa moderna Chevrolet V8 funnit sin väg in i FB , FC och FD bilar . Den LS1 V8 från Camaro och Corvette gör en särskilt lockande kandidat på grund av sin höga effekt och relativt låga etableringskostnader . Custom tillverkning kommer att krävas för drivlina och chassi komponenter för att rymma en större , tyngre motor .
Andra Engine Swaps

Andra motor swappar är mycket mindre vanliga än V8 kolvmotorer som Rotary har gott om prestanda potential utan en swap , speciellt i FC och FD . Anpassade kit finns tillgängliga för Ford 2,3 - liters turbo och Nissan V6-motorer , bland annat .
Fördelar och nackdelar

Den främsta fördelen med en swap är att producerar mer energi än den roterande klarar av . Den tredje generationen RX - 7 : s twin - turboladdad roterande har så mycket potential att en swap är mindre önskvärt . Särskild uppmärksamhet måste ägnas till hjulupphängning och styrning geometri . RX - 7 chassi byggdes för en liten roterande motor , inte en stor gas MATVRAK .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92098.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.