Hur man stämmer en Volvo S80

efterföljaren till den populära 960-serien, var S80 en helt ny modell för Volvo, först anländer till återförsäljare under 1998. Finns endast i kombi form innefattar S80 en hög nivå av standardutrustning och lyxig interiör utformad för att konkurrera med exklusiva sedans, såsom de som erbjuds av främre löpare BMW och Mercedes-Benz. Volvo erbjöd S80 med en myriad av motoralternativ, bland annat en 2,4-liters rak-five producerar 168 hästkrafter, en tvångsmatas twin-turbo 6-cylindrig modell som utvecklade en topp på 268 hästkrafter och med en V-8 på nyare utgåvor. Tuners lärde sig snabbt dessa motorer kan modifieras för bättre prestanda med en rad grundläggande uppgraderingar. Saker du behöver
kick-flöde intag
Big Brake uppgraderingssats Heypoker avgassystem
Strut barer
ECU tuning
Visa fler instruktioner
1

Installera en drop-in ersättning filter till fabriken luftfilter för att öka flödet till motorn, samtidigt som ett helt lager utseende. Denna uppgradering kommer att ge ännu större vinster på S80 utrustad med en turbo, eftersom det möjliggör snabbare spool-up tider.
2

Byt den restriktiva fabriken avgaser med en eftermarknad enhet avsedd att lindra mottryck och tillåta förbrukade gaser att undkomma snabbare. På turbo modellerna är det rekommenderat att byta hela avgassystemet, från turbinhuset till ljuddämparen, för att maximera vinster
3

Programmera om motorstyrenheten, inte bara för att öka effektiviteten i alla ändringar, men också för att uppdatera den konservativa timing och kartor bränsle ställts in på fabriken.
4

Lägg en stor broms kit, bestående av större diameter rotorer och högpresterande kuddar, för att minimera förekomster av utmattningsrisk, och avsevärt förbättra bromskraft.
5

Installera en uppsättning stag fjäderben barer att förbättra bilens hantering och möjliggöra mer direkt styrning ingångar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92214.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.