Hur att göra betalningar på bil fälgar

Komma nya fälgar till din bil kan kosta allt från några hundra till några tusen dollar, beroende på vilken typ av fälgar du väljer. När du vill uppdatera fälgar på din bil, men är inte redo att spendera de extra pengar, kan du få kredit genom fälgen återförsäljare. När du har godkänts för kredit, kommer du att kunna göra månatliga betalningar för att betala av kostnaden för dina fälgar. Instruktioner
1

Kontrollera din kredit rapport för att säkerställa att det inte finns några negativa poster på det. Om det finns, arbetar på att betala av de negativa konton. Detta kommer att hjälpa till att bygga din kredit värdering och skapa en bra kredit historia. En gratis kopia av din kredit rapport kan tas emot årligen från den årliga Credit Report hemsida.
2

Besök en lokal återförsäljare som säljer bil fälgar. Välj fälgar du vill ha för din bil. Ansök om finansiering. När du har godkänts för finansiering, kan du köra iväg med fälgar och betala för dem senare.
3

Besök en hemsida på nätet som säljer bil fälgar. Läs igenom hemsidan för att se till att finansieringen är tillgänglig för fälgar du vill. Om så är fallet, fylla i ansökan om finansiering. När du har godkänts för finansiering, kan du slutföra beställningen för dina fälgar. I många fall, fälgar kommer att skickas till dig.
4

Betala din månatliga betalningar i tid varje månad för att undvika förseningsavgifter och påföljder. Om möjligt, betala av balansen innan den överenskomna dagen. Genom att göra så, du sparar pengar som annars skulle ha betalats in mot ränta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91877.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.