Hur man uppgraderar däcken på en Dodge Truck

Däcken på din Dodge lastbil är viktiga komponenter i ditt fordon: De tillåter bromsarna att fungera, avgöra hur väl din lastbil hanterar hörn och kan påverka bränsleekonomin. Uppgraderingar till däcken ska förbättra prestandan för din bil, så du borde veta det bästa sättet att göra det. Däcken ska vara rätt storlek för din lastbil och gjord av ett lämpligt material. Instruktioner
1

Skapa en budget för att avgöra hur mycket du är villig att spendera på din nya däck.
2

Välj material för dina hjul, vilket kan göras av en mängd olika material, alla med sin egen karaktär och prisklasser. Aluminiumhjul de mest populära uppgradering eftersom de är hållbara och relativt billigt. Kolfiber hjul gör upp ett annat alternativ för dem med en stor budget. Addera 3

Storlek däcken enligt din modell av Dodge lastbil. När du uppgraderar däck, kan du välja hjul som har större diameter eller är bredare.
4

Ta bort de befintliga hjul och ersätta dem med dina nya. Om du aldrig har bytt ett däck, den affär där du köpte däcken ofta kommer att installera dem åt dig som en del av kostnaden.
5

justera din fjädring för att öka hantering kapacitet. När du ändrar bildformatet på dina däck, kommer bilens överlämnande förändras. Bilen kan vara mer mottagliga för vattenplaning eller har minskat dragkraft. Med din fjädring trimmad kommer att öka resultatet för din Dodge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92102.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.