Hur Anpassa Kits för Pickup

Att skräddarsy en lastbil för att lägga till fler funktioner och specifikationer, kan du köpa ett kit som innehåller nödvändiga objekt. Många online auto tillbehör butiker säljer dessa kit, som du har att få installeras av en professionell. Du hittar hela kroppen kit som skyddar flak. Det finns speciella kit samt för lastbil fjädring lyft och blixtar systemet. När du gör betalningen nätet för kitet, kommer det att levereras hem till dig. Du kan även ange tid och datum för butikens professionell installatör för att ställa in anpassade kit på din pickup. Instruktioner
1

Köp ett kit lastbil kropp från Custom Auto Trim hemsida, som erbjuder byggsatser av olika märken som vingar West Body Kits, Kaminari Body Kits, Xenon Body Kits och mer. Dessa kits anpassade kropp kan skräddarsys för din pickup, och finns i olika material som glasfiber, kolfiber och uretan. De levereras färdiga till förberedelse och måla, och inkluderar poster som bil spoilers, dammar luft, kokkärl rulle, sidokjolar, bakre kjolar, glasfiber skärmar, huvar fiber, lambo dörrar och mycket mer.
2

Inköp din lastbil blixtrande kit från Truck Köp Auto Tillbehör. Dessa kit finns i två stilar: hytt takfönster eller baklucka varselljus. De passar de flesta Ford, Chevy och Dodge lastbilar. Någon typ av blixt kit har en bas pressgjuten medan andra är plast eller pressad metall, som kan anpassa sig till plana eller välvda tak.
3

Köp ett kit suspension lift för din lastbil som innehåller stötdämpare, kopplingar och system fjäder för anslutning av lastbilen till dess hjul. Denna suspension kit är viktigt för ditt fordons prestanda, eftersom det bidrar till lastbilens hantering och bromsning. Det sparar också lastbilen från vibrationer, vägljud och stötar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92040.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.