Så monterar du ett Strobe Light till ett Glasfiber Top

Strobe lampor ger automatiska ljusblixtar och automatiskt göra din räddningsinsatser fordon sticker ut på vägen. Processen att installera strobe lampor är normalt inte svårt, men borrning glasfiber är knepigt och kan leda till att du chip av stora delar av gel-belagda ytan om man inte vidtar försiktighetsåtgärder. Korrekt montering av strobe lampor på glasfiber kräver en del koncentration samt material som du enkelt kan köpa i en järnaffär. Saker du behöver
ishacka
Fas
Strobe ljus
Monteringsfästen (bör komma med blixtljus) katalog Skruvar (bör komma med blixtljus) katalog Två borrkronor, en något mindre än den andra, båda mindre än skruvarna i strobe ljus kit
Visa fler instruktioner
1

Markera de platser där du vill installera din strobe lampor. Om montering enskilda strobe lampor, måste du borra ett hål för varje. Men strobe lampor monterade på toppen av en bil är ljus barer. Vid montering av en bar strobe ljus, måste du ansluta barens fäste till toppen av din bil. Kontrollera din monteringsfäste och din tillverkarens instruktioner för att avgöra hur många hål du behöver borra för att installera din bar och hur långt ifrån varandra de borde vara.
2

Använd en ishacka för att skapa de första hålen. Detta hindrar borren från att vandra och orsakar skador i sin närhet.
3

Använd mindre borr för att skapa hål där de behövs. Borren bör vara mindre än skruvarna som tillhandahålls av blixtljus tillverkaren att underlätta tät fastsättning av skruvar.
4

Fasa hålet med en liten avfasning. Håll avfasning på plats, använd en något större borr (fortfarande mindre än storleken på dina skruvar) för att borra hål i glasfiber. Fasen hjälper till att hålla borren i jämnhöjd med den önskade ytan av glasfiber, minimera påverkan chock och /eller vandra till den omgivande ytan.
5

Thread din strobe ljus genom de fästen som tillverkaren . Följ tillverkarens anvisningar till tråd skruvar genom fästena och genom glasfiber topp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92177.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.