Hur man stämmer en 427 Chevy

Chevrolet 427 är en big-block V-8 kraftverk används i en mängd olika GM-fordon. Förskjuta en massiv 7 liter är 427 känd för sina blåsor vridmoment kapacitet och enorma low-end grymta. Trots att 427 kan producera allt från 400 till drygt 500 hästkrafter i fabriken skepnad, har många entusiaster knackade i de breda delarna eftermarknaden att släppa loss ännu mer kraft i ett försök att bygga en seriöst snabb bil. Motorn är så kapabel att den ofta används av professionella dra förare att slå av kvartal mil gånger i 7 till 8 andra området med terminal hastigheter som närmar sig 200 mph. Saker du behöver
kick-flöde intag
Broms uppgraderingssats
Stor diameter avgassystem
Cams
ECU tuning
Visa fler instruktioner
1

Byt restriktivt system fabriken intag med ett högt flöde enhet. Detta kommer att göra det möjligt för 427 att inta större mängder luft, producerar mer kraft i hela rpm bandet. För ökad prestanda, har spjällhuset uttråkad ut för att maximera flödet till insugsportarna.
2

Installera ett sportavgassystem för att minska motorns mottryck, och förbättra gasrespons /vridmoment. Beroende på applikation (sugmotor kontra påtvingad induktion) en 3,5-till 4-tums avgassystem installationen kommer att vara tillräcklig.
3

Ändra din motorstyrmodul bränsle och kurvor timing med en anpassad karta för dina valda uppgraderingar. Detta görs vanligtvis genom en professionell tuner på en dyno eller garage.
4

Installera en sats broms uppgradering bestående av större diameter rotorer och sport bromsbelägg att förbättra bromskraft, och hantera den ökade värmen som alstras under perioder av pigg körning.
5

Lägg en uppsättning race slipa kammar för den ultimata high-rpm effekt. Dessa tillåter ventilerna öppna under längre tidsintervall, som skickar in mer luft i förbränningskammaren - producerar en större "bang", och utökar dina tillgängliga effektklass Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92215.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.