Hur Sy en Läderratt

Anpassa din bil med en läderratt täcka för att ge det en retro look, tillsätt en stänk av färg eller helt enkelt att byta ut en sliten man. Genom att sy en läder täcka själv, kommer du spara pengar och få exakt den frisyr du vill ha. Klassiska läderratt täcker vanligen förenade med ett baseball stygn. Detta är en perfekt söm eftersom det är permanent och samtidigt flexibel och elastisk. Det drar kanterna på lädret tillsammans för att bilda en plan yta för att täcka öppningen. Saker du behöver
Böjd stoppnål
Måttband
Läder
Saxar
1/8-tums hål
Stark vaxad tråd eller fiskelina
Show Mer Instruktioner
Förbered läder täcker
1

Mät området ratten som du vill täcka. Många människor föredrar att täcka bara toppen eller botten av hjulet eller vardera sidan av centrumområdet. Subtrahera 1 cm från denna mätning eftersom lädret kommer att sträcka sig över tiden. Denna mätning är längden. Mät diametern på hjulet och subtrahera 1/2 tum. Denna mätning är bredden.
2

Skär en bit läder på längden och breddmått.
3

Punch ett hål varje 1/4 tums en längd av läder med hålslag.
4

Längs den andra längden av läder, stansa ett hål 1/4 tum från kanten. Slå sedan ett annat hål 1/2 tum från detta hål. Fortsätt att stansa hål varje 1/4 tum längs denna längd. Addera Stitch Läder till Ratt
5

Skär en lång bit tråd. Med fel sida av lädret mot dig, slips och knut tråden till första hålet längs med några luckor i slag. Om så önskas, fast nålen genom att knyta tråden till det.
6

löst linda lädret över ratten med fel sida vidrör hjulet. Placera knut på gängan vid det önskade läget kring hjulets diameter. Classic täcker visa sömmen längs insidan, men det kan också göras på framsidan eller baksidan av hjulet.
7

Skapa en baseball stygn genom att sticka in nålen i hålet direkt från första knut. Dra tråden spänd.
8

För tråden upp undertill, sätter in det i hålet på andra sidan av lädret längs diagonalen. Fortsätt att sy på detta sätt för ett par inches.
9

Fortsätt sömnad, alltid dra tråden spänd. Förvara sömmen i en jämn linje runt hjulet. Justera det ständigt för att förhindra den från att vrida.
Avsluta Täcker
10

När du har nått slutet av läder, knyta några säkra knop. Knyt en knut för att ansluta sidokanter locket.
11

Klipp av tråden 1/2 tum från knut.
12

Infoga överflödig tråd i sömmen. Dölja den genom att trycka och utjämning ner det. Locket kommer att släta mer över tiden, så oroa dig inte om du kan se tråden först.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91927.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.