Hur man byter Pinstripes på en bil

Pinstripes har varit ett populärt komplement till sidorna av bilar och lastbilar under många år. Mest pinstripes nåd fordon i form av vinyl grafiska uppsättningar. Med tiden vinylgrafik börjar skala bort och behöver bytas. Vissa fordonsägare kan också ha en förändring av design. Det är relativt lätt att ta bort gamla vinyl streck, och lägga till nya konstruktioner är en enkel uppgift som de flesta gör-det-själv mekaniker kan slutföras. Saker du behöver
Värmekanon
Avfettaren
Duk
Ny vinyl pinstripes
Maskeringstejp
Krita flaska
Spray med varmt tvålvatten
Gummi blad skrapan
Pin
Visa fler instruktioner
1

Anslut en värmepistol till en strömkälla och håll munstycket sex inches bort från ena änden av de gamla vinyl pinstripes. Aktivera strömbrytaren och flytta värmepistol långsamt längs grafik. Håll pistolen flytta för att säkerställa att lacken inte överhettas och bubbla. Avlägsna de gamla pinstripes genom att vika en nagel under slutet och dra grafiken mot dig. Ta bort överflödigt lim genom tvättning över panelens yta med en trasa indränkt i avfettningsmedel.
2

Torka längs panelerna för att ta bort damm och föroreningar, eftersom en helt ren yta krävs för optimala resultat. Placera vinylgrafik längs fordonets längd, hålla skyddspappret på plats. Säkra pinstripes på fordonet med maskeringstejp regelbundet och stå tillbaka från panelerna för att se till att de passar in ordentligt.
3

Använd krita för att göra märken runt kanten av vinyl grafik för att lokalisera sin position senare. Ta bort pinstripes och lägg dem åt sidan tills de behövs. Blötlägg sidorna av fordonet med varmt tvålvatten och säkerställa att ytan förblir våt medan pinstripes tillämpas.
4

Ta bort skyddsfilmen från vinylgrafik att exponera klistret undertill. Placera pinstripes på plats och skjut dem över den våta panelen ytan tills de faller inom omkretsen av kalkfläckar. Stå tillbaka och göra en slutlig visuell inspektion för att se grafiken är i rätt läge.
5

Ta en gummi-blad skrapan och placera den bredaste kanten vid ena änden av pinstripes. Tryck ordentligt och dra skrapan längs grafiken för att avlägsna vattnet under. Var uppmärksam på luftfickor och se till att bladet av spridaren tvingar veck och rynkor ute vid kanterna. Fortsätt tills grafiken låg platt på panelen och torka bort överflödigt vatten.
6

Låt grafiken för att ansluta sig till panelen innan du utför en annan kontroll. Använd den vassa spetsen av en nål för att tränga igenom eventuella luftbubblor och torka av kanten på bladet tvärs lyft vinyl för att driva ut luften och se grafiken ordentligt fast i panelen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91622.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.