Hur du sätter din Mitsubishi Into a Street Racing Car

Street racing är en hobby du kan njuta lagligt på road spår och dra remsor runt om i världen. Bilentusiaster och racers gatan som ofta ta en vanlig väg bil, såsom en Mitsubishi, och förvandla den till en högpresterande street racing maskin. Turning dina Mitsubishi till en gata racer kommer att kräva mycket tid, tålamod och pengar, men om du sätter i det arbete ni kommer att skörda frukterna. Instruktioner
1

Byt beståndet systemet luftintaget med en kall-luft intag som använder en high-flow luftfilter. Denna nya intag systemet kommer att öka mängden luft att komma till din motorblocket. Effekten kommer att läggas prestanda och maximering av andra motor uppgraderingar.
2

Byt ut de interna delarna av motorn med sina smidda motsvarigheter. Byt ut delar såsom stavar, kolvar och huvuden, om du inte gör det kommer den ökade stressen av street racing blåsa ut din motor och förvandla din prestation fordon till en 3000-pound Papperspress
3.

Installera en forcerad induktion systemet, t.ex. turboladdare och kompressorer. Dessa kommer att kraftigt öka din Mitsubishi prestanda och omedelbart göra det en livskraftig street racing bil.
4

Byt ditt system fabriken avgassystem med ett högt flöde racing avgassystem. Detta kommer att öka mängden av flödet av luft ut ur din motor har och öka din Mitsubishi prestanda.
5

Ändra bilens standarddäck till en uppsättning av racing däck med mjukare gummi. Det mjukare gummit ökar greppet på dina däck och gör att du kan få ut linjen snabbare. Din Mitsubishi kommer att bli en mycket mer konkurrenskraftig street racer som följd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91855.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.