Hur fungerar ett Turbo System Arbeta i en bil ?

Kraften från en motor är i proportion till den mängd luft och bränsle kan komma in i cylindrarna . Detta kan göras genom att öka antalet cylindrar , att öka storleken av cylindrarna eller installera en turbosystem . Funktion

En turbo systemet ökar kraften och effektiviteten hos en motor genom att tvinga in mer luft i cylindrarna . Detta möjliggör mer bränsle som skall tillsättas i cylindern som ger en större explosion och uppsving av hastighet.
Delar

Ett turbo system består av en turbin inlopp , en kompressor hjul eller luftpump , och lagersystem . Turbinhjulet är ansluten till kompressorhjulet och båda finns i huset . Turbo -systemet monteras på grenröret och avgassystemet
Design

av cylindrarna kommer in i inloppet som vrider turbinen. Denna turbin förorsakar kompressorhjulet att snurra som tar luft från luftfiltret och komprimerar den . Den komprimerade luften strömmar genom laddluftkylare och in i cylindern .
Fördelar

Ett turbosystem är kompakt och en billigare metod för att öka kraften hos en motor . Denna effektökning varierar från 30 till 40 procent .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91975.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.