Hur man tar bort resonatorn i en Ford Focus

Ford Focus är en liten, sportig bil tillverkad av Ford Motor Co och marknadsförs i Europa och Nordamerika. Medan européerna kunde köpa en Focus 1998, var den kompakta Ford inte införts i Nordamerika fram till 2000. Världen har fokus alltid varit utrustad med en fyrcylindrig motor, men även i lager bildar Focus är ingen slöfock. Vissa entusiaster inte lämnar väl nog ensam, dock, och de ändrar sin fokus bilar att extrahera varje uns av kraft och hastighet som de kan möjligt uppbåda från den lilla bilens 2,0-liters kraftkälla. En enkel modifiering som ökar kraften lite är avlägsnande av luftlådan resonatorn. Detta gör att mer luft kommer in i systemet motorns luftintag, och därmed öka makten aning - men till priset av högre motorljud. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Stor platt-blad
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta luftfilterhuset nära föraren- side inner fender liner.
2

Lokalisera den lilla rutan bifogas luftfilterhuset. Detta är resonatorn.
3

Lossa de två skruvarna på luftfilterhuset närmast resonator med en stjärnskruvmejsel.
4

bort vindrutan bricka kapsylen för att ge mer utrymme för att ta bort resonatorn. Ta tag i luftfilterhuset och dra upp den en aning.
5

Bänd resonatorn bort från luftfilterhuset med en stor skruvmejsel tills det dyker gratis. Dra åt de två skruvarna lossnat tidigare, med hjälp av stjärnskruvmejsel. Byt vindruta locket bricka flaska. Stäng huven. Håll resonator för framtida bruk, om så önskas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91919.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.