Hur man installerar ett lätt fordon Emergency i Florida

Installera nödbelysning på din bil kan vara en viktig procedur om du är en medlem av den lokala polisen, brandkåren eller akutvården. Installera nödbelysning på din bil i Florida är det samma procedur som skulle användas i något annat språk. Färgen på nödbelysning som du kan behöva beror på ljusets avsedda användningen och lokala föreskrifter transport som styr vilka färger lyser kan och inte kan användas. Sug-baserade nödbelysning är bara en av många typer av nödbelysning som du kan installera. Instruktioner
1

Fäst sugkoppen på toppen av din nödbelysning på vindrutan, placera nödbelysning längst upp på vindrutan, eller botten, beroende på utformningen av sug- baserade nödbelysning som du installerar. Dessa typer av nödbelysning är utformade för att matcha lutningen av vindruteglaset och erbjuder en relativt sömlös installation och utseende.
2

Dra nätkabeln kommer från monteringen av nödbelysning längs A- pelaren på din bil för att undvika att hindra din åsikt av vägen genom vindrutan. A-stolpen är avsnittet mellan vindrutan och de främre fönstren på din bil. Om lamporna är installerade på toppen av vindrutan, kommer ledningarna köra ner A-stolpen till nätadaptern. Du kan fästa ledarna genom att vika dem i mellan A-stolpen och vindrutan glas.
3

Anslut strömkabeln till cigarettändaruttaget i din bil. Detta uttag kommer att ge effekt till nödbelysning, som har egen dedikerad "On" och "Off"-knappen aktiveras vid behov. Många lampor inkluderar "On" och "Off" kopplar direkt på ljuset församling som gör att du kan växla lamporna. Andra modeller av lampor kan innehålla en "On" och "Off" switch som är kopplad till aggregatet och måste monteras på instrumentbrädan. Den senare konstruktionen gör att du kan placera brytaren i mer tillgängliga platser för snabb åtkomst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92128.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.