Hur man ställer in en Paint Gun att Spraya en bil

Ställa in utrustningen på rätt sätt är en av de svåraste delarna av att göra ett paint jobb själv. Färgtillverkarna placerar vanligtvis enkla, lätta-att-läsa riktningar på deras produkt containrar, och det är nästan omöjligt att felaktigt blanda din färg. Body fyllmedel och plats tillverkare filler har också mycket detaljerade instruktioner om hur man blandar och tillämpa sina produkter. Använda sandpapper är enkel och kräver ingen formell utbildning. Detta lämnar oss med en sista komponenten i målningen processen - inrättande av färg pistol. Saker du behöver
Air kompressor
måla pistol
Paint
Tape
Kartong
Visa fler instruktioner
1

Lär kontrollerna. De flesta målar vapen har tre grundläggande kontroller. Dessa inkluderar fluiden justering - vredet inline med sprutmunstycket, typiskt den övre ratten på den bakre av vapnet. Den fläktstyrning är ratten på sidan av pistolen, och luften mikrometer är den nedre ratten på baksidan av pistolen.
2

Ställ reglering av vätska. Börja med att vrida vätska kontroll nästan hela vägen ut. Tryck på avtryckaren hela vägen tillbaka och börja vrida vätska kontroll tills du känner press trycka tillbaka mot avtryckaren. Detta gör att hela volymen av färg för att avsluta din pistol.
3

Ställ fläktstyrning. Aktivera den här inställningen hela vägen öppen. Detta är vad som avgör din sprutbild. Den luft som strömmar ut ur hålen på vardera sidan av munstycket hjälper till att suga färgen från gravitationen cup och fläkt ut din spray. Turning denna ratten hela vägen kommer att producera en oönskad rund sprutbild.
4

Ställ luften mikrometer. Detta är normalt inställd hela vägen öppen. Detta används för att finjustera lufttrycket som kommer till pistolen. Det är bäst att följa färgtillverkarens riktlinjer till lufttrycket inställningar.
5

Testa mönstret. Med vreden i öppet läge och färg i koppen, testa din pistol genom att spraya det på en bit papper eller kartong tejpade på väggen. Du bör ha en trevlig solfjäderformad elliptiskt mönster med en våt centrum och små droppar av färg vid de övre och nedre kanten. Om du har en dålig mönster, justera kontrollerna en i taget tills du har det mönster du vill. Detta är det dags att göra justeringar till pistolen och mentalt notera vilka ändringar som gjorts i ditt mönster. Detta kommer att bekanta dig med framtida nödvändiga justeringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91779.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.