Hur man målar en subwoofer

baslådor är anpassad storlek höljen utformade specifikt för subwoofer bostäder bashögtalare. Dessa används vanligen i bakändan av system bilstereo för att hantera de låga frekvenserna. Människor lägger mycket energi på att bygga egna sub lådor, men utan rätt lack sub box kan kollidera med resten av bilens inredning. Måla en sub box börjar som alla andra paint jobb, och det är med slipning. Saker du behöver
Primer
Paint
Liquid lastbil liner
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Slipa hela lådan så att det är slät och jämn.
2

Applicera ett lager grundfärg på hela sub box. Låt primern torka över natten eller tills det är helt torrt. Slipa på lager grundfärg med sandpapper för att avlägsna eventuella grova eller ojämna områden, sedan applicera ett extra lager av primer och låt den torka.
3

Ge sub box extra textur genom applicera ett tjockt lager av flytande flaket foder över hela sub box. Låt detta torka, slipa sedan ner alla ojämnheter.
4

Applicera en grundlig lager färg med hjälp av antingen en pensel eller sprayburk. Använd en mjuk och jämn rörelse när man målar för att ge en solid lack.
5

Låt färgen torka helt, och sedan applicera ett skikt av polyuretan över färgen. Detta kommer att ge sub box en blank eller glansig look. Låt rutan sitta ute över natten för att torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92054.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.