Hur Blackout baklyktor

Varje år tusentals bilar som produceras i samma märke, modell och färg. Ändra utseendet på din bil är ett utmärkt sätt att sticka ut bland mängden. Flera bilägare väljer att lägga nyans till deras bakljus som ett sätt att släcka ljuset, skapa en mörk och mystisk utseende. Detta kan uppnås på kort tid med användning av en burk med spray-on nyans. Saker du behöver
Skruvmejsel
220-slippapper
Tint bespruta
tidningen
Ansiktsmask
Fönsterputs
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner

1

bort bakljuset ur bilen med hjälp av skruvmejseln. Det är mycket viktigt att du inte spraya nyans på bakljuset när det är på bilen.
2

försiktigt sand ytan av bakljuset. Detta kommer grov området, skapa ett bättre underlag för färgtonen att följa.
3

Spray ljuset med fönsterputs och försiktigt skrubba området med en mjuk trasa. Arbetet runt svansen ljus för att ta bort damm och smuts.
4

Placera baklykta ovanpå tidningen på en plan yta och lägg på ansiktsmasken. Sprutlackeringsfärger avger skadliga ångor, så vara mycket försiktig när man arbetar med dessa typer av spray.
5

Håll nyans 6-till-8-inches från ytan av bakljuset, och spraya en jämnt lager över hela ljuset. Undvik att hålla spray i ett läge som detta kan orsaka körningar och uppbyggnad av färgton. Låt nyans torka innan ett extra skikt.
6

Applicera så många lager som du behöver tills du når den önskade black-out nivå. Låt nyans till fullo torka mellan varje applikation. Fäst baksidan bakljuset på bilen när sprayen nyans är torrt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91850.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.