Hur man använder Pearl tillsats i Auto Paint

Pearl måla har funnits sedan 1950-talet då bilen customizers letade lägga distinkta utseende i sitt arbete och lagt skalor mald fisk till sin färg. Rörelsen växte och idag tillverkar automatiska använda pärlor som syntetiskt skapas och tillverkas av stora tillverkare auto måla. High-end lyxbilar ofta kommer till marknaden med pärla färg jobb. Trots utmanande att producera en kvalitet pearl finish, gör mångsidigheten hos den produkt det hanterbart och erbjuder flera steg där misstag kan åtgärdas. Saker du behöver
sprutpistol
Kompressor
Visa fler instruktioner
1

Blend en av de många pärla färger med baslack och spay den anpassade färgen direkt över den behandlade ytan. Detta kommer att lägga till en pärleffekt på ett mer subtilt sätt än något annat steg. Det kommer dock göra baslack svårt att matcha såvida noggrant dokumenterade uppgifter om mängderna av varje ingrediens hålls.
2

Skapa en mid-pälsfärg med pärla läggas in, och mist det över basfärgen. Välj en kostnadsfri färg, oftast en ljusare nyans, för halva pälsen och minska den med thinner. Också, blanda en färgad pärla pulver som förbättrar färgschema i mitten-coat och spraya flera ljus rockar över basfärgen. Till exempel, en svart baslack som är misted med en mörkblå mid-kappa som innehåller blå pearl fungerar bra och har en dramatisk färg-skift eftersom ljuset ändras.
3

Mix pärla direkt in i den klara beläggningen. Pearl är mångsidig och lätt blandas i klarlack för slutlig sprutning. Guld eller vit pärla fungerar bra i klart och är ett bra val för att lägga sista touch till en vit pärla lack. Arbeta med färg pistol att lägga till ytterligare blandningar av pearl och rensa över fender flairs kommer också lägga höjdpunkter. Var försiktig dock inte att koncentrera pärlan gör det verkar ur balans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92080.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.