Hur Suede Måla en Rat Rod

Den texturerat utseende av traditionella fordonsindustrin kroppen primer har arbetat sig in i hot rod entusiasten estetiska. Tillbaka i gamla dagar, skulle byggare och entusiaster prima kroppar sina egna bilar och de skulle ofta stanna ute så länge de sparat ihop pengar för en söt färg jobb. Det har blivit så vanligt under de åren, att det matte "mocka" finish har blivit en önskvärd egenskap i anpassad färg jobb. Saker du behöver
Automotive organ eller delar
Tonade primer
Sprutbox
Sprutpistol
Air kompressor
mask eller respirator
Visa fler instruktioner

1

Bestämma önskad färg kan vara tufft, eftersom du är begränsad till en mer dämpad färgpalett på grund av den gråa färgen basen av fordonsindustrin primer. Massor av byggare föredrar utseendet på den traditionella grå eller svart high-build primers, medan andra kommer att vilja tona grå primer till en mjuk, nästan pastell skuggan av sin favoritfärg.
2

Ta bort alla krom och andra material, och sand de delar som du tänker måla. Sätt upp en ren yta att spraya. Se till att du är i ett väl ventilerat område och har rätt andningsskydd. Applicera första skiktet och låt den torka helt - det brukar ta ungefär 10 till 15 minuter. När den tidigare pälsen är torr, applicera nästa skikt. Hög-build primer är ganska förlåtande, men du kommer att vilja använda minst tre stadiga rockar för att täcka upp eventuella grader eller ojämnheter på ytan.
3

Låt primern torka över natten. Vissa byggare vilja lägga en klarlack för att skydda lacken, men det kan ta ifrån texturen och känslan av den slutliga utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92087.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.